05. nov. 2012

John Dies at the End

Trailer | M3 Alliance

John Dies at the End (premiere 2013)

Instruktøren Don Coscarelli, der med Phantasm-filmene, The Beastmaster og Bubba Ho-Tep står solidt plantet i b-filmland, er klar med filmatiseringen af David Wongs skingrende sindssyge kultroman John Dies at the End. Og ud fra traileren at dømme har han indfanget den samme groteske stemning, der kendetegner bogen.

Vennerne John (ham fra titlen) og Dave Wong kommer i kontakt med en mærkelig levende substans, som de døber: soyasovs. Sovsen giver dem et væld af skræmmende evner og bringer dem på kollisionskurs med en invaderende magt fra en fremmed dimension. Ud over de mange syrede indfald byder filmen også på en veloplagt Paul Giamatti, genrehelten Clancy Brown (Highlander, Carnivàle) og et gensyn med Angus Scrimm (Phantasm). Den opmærksomme seer kan også fange et glimt af en af bogens absolutte højdepunkter: Molly – den eksploderende hund.

Men er det en effektiv trailer? Hvad er den bedste Don Coscarelli-film? Og er John Dies at the End den mest afslørende titel nogensinde? Deltag i debatten nedenfor.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko