25. juni 2020

Junglen

Foto | Xee

Multitalentet Zaki Youssef har allieret sig med en af landets mest lovende instruktører i en Xee-serie, der udforsker et musikalsk København.

Af Nicki Bruun

Zaki Youssef er musiker, men han blev for alvor et navn i filmens verden med hovedrollen i Danmarks sønner, som han blev Bodil- og Robert-nomineret for.

Nu er han snart klar med et nyt projekt, der er inspireret af hans eget liv: den musikalske dramedy Junglen, som er en serie i otte afsnit.

Og Zaki Youssef har allieret sig med et af landets største instruktørtalenter. Nitesh Anjaan er uddannet fra dokumentarlinjen på Den Danske Filmskole i 2019 og er nyt talent i det aktuelle nummer af Ekko.

Han har allerede instrueret den lange dokumentar Dreaming Murakami, mens afgangsfilmen Natbus blev fremhævet i Ekkos anmeldelse af hans årgang. Instruktøren forstår at skabe drømmende universer, og det samme gør han øjensynligt i fiktionsserien Junglen.

Denfølger Saba (Zaki Youssef), der ser sig selv som et misforstået, musikalsk geni. Han har mistet sin status som noget ved musikken, men får ny inspiration, da han møder talentet Sassy, spillet af debutanten Josephine Abeba.

Seriens korte trailer giver kun en lille forsmag på, hvad der er i vente. Man ser Saba drive rundt i et varmt København sammen med vennerne Bash og Tykke, der spilles af Zaki Youssefs rigtige venner: Besir Zeciri og Wahid Sui.

Det ligner en serie med et anderledes blik på Danmark, end vi er vant til.

Junglen har premiere den 2. august på Xee.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko