20. okt. 2021

Kamikaze

Foto | Åsmund Sollihøgda

Den første danske HBO-originalserie får premiere om under en måned med historien om en ung kvinde, der efter en tragedie søger meningen med livet.

Af Nicki Bruun

Den danske ungdomsserie Kamikaze har været længe undervejs som den første danske HBO-originalserie.

Men nu er ventetiden næsten ovre!

Premieredatoen er blevet afsløret til at være 14. november, og i den forbindelse er der også kommet den første trailer til serien. Den følger attenårige Julie, der midt i sit privilegerede liv med luksus og følgere på sociale medier oplever en tragedie.

Hendes familie dør i et flystyrt.

Derfor tager den unge kvinde på en vild genopdagelsesrejse i forskellige dele af verden for at finde meningen med livet. Fuld af dødsdrift kører Julie ræs i smarte biler og får sat en pistol for panden.

Det unge talent Marie Reuther spiller sin første store hovedrolle som Julie, der beder Gud om at give hende livslysten tilbage, tage livet af hende eller sende én, der kan gøre det.

Marie Reuther medvirker i flere film på Ekko Shortlist.

Traileren har musikeren Jada på lydsiden og viser Anders Matthesen i rollen som en psykiater, som går under navnet Psyko-Bo. Rollelisten tæller også Charlotte Munck og Mads Reuther, som blandt andet er kendt på Ekko Shortlist som skuespiller og instruktør.

De spiller henholdsvis Julies mor og bror.

Serien er baseret på den norske succesforfatter Erlend Loes roman Muleum, som danske Johanne Algren (Holiday) har adapteret til den lille skærm. Kaspar Munk (You & Me Forever) overtog instruktørstolen, da Annette K. Olesen overraskende forlod projektet kort før optagestart.

Kamikaze får premiere den 14. november på HBO Max, der indtil 26. oktober hedder HBO Nordic.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko