27. nov. 2019

Klovn the Final

Foto | Per Arnesen

I det første klip fra sidste kapitel i Klovn-universet kommer Frank på afveje med et vaskemærke, så en kvinde anklager ham for overgreb.

Af Nicki Bruun

Klovn er et fænomen, der har begejstret danskerne siden starten som tv-serie i 2005.

I 2010 kom den første film, hvor makkerparret Frank Hvam og Casper Christensen spiller overdrevne udgaver af sig selv. Klovn the Movie solgte 838.881 billetter i danske biografer, mens fortsættelsen Klovn Forever i 2015 nåede op på 500.000.

I starten af næste år kommer Klovn the Final, der – som titlen antyder – bliver sidste tur i manegen for pinlighedskomikken. Men at det stadig er lige så tåkrummende morsomt, viser første klip fra den nye film.

Her er Casper og Frank i lufthavnen på vej til Island, men vanen tro skal Casper lige afprøve et nyt scoretrick, hvor han sætter vaskemærket på en ung kvindes trøje på plads.

Da Frank prøver at gøre ham kunsten efter, går det selvfølgelig galt, fordi den akavede klovn roder med vaskemærket på en anden kvindes bukser. Hun anklager ham for at rage hende på røven, så lufthavnspolitiet kommer og tager Frank med til afhøring.

Den nye film er ligesom de to andre instrueret af Mikkel Nørgaard, der er kommet hjem fra et amerikansk filmeventyr for at afslutte den populære filmtrilogi.

Klovn the Final får premiere i danske biografer den 30. januar.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko