11. apr. 2019

Løvernes konge

Foto | Disney

Der er kærlig nostalgi og smukke, nye billeder i opdateringen af den elskede historie om en hanløves rejse mod at blive en ægte konge.

25 år er gået, siden animationsfilmen Løvernes konge fik premiere og fyldte publikums hjerte med sorg, sang og kærlighed.

Og nu er Disney klar med den første fulde trailer til opdateringen af historien, hvor unge Simba skal lære at være en voksen mand og en ægte konge.

Under svulstig musik præsenteres billeder af den afrikanske savanne i al dens overvældende skønhed. Det er vitterligt imponerende, hvordan instruktør Jon Favreau – der også har styret løjerne i Junglebogen og Iron Man – og hans hold skaber en verden, som både virker helt ny og som en forlængelse af den gamle.

Tonen lader til at ramme samme punkt mellem hyggelig komik og mørkt drama som originalen. Simbas onkel Scar fortæller i trailerens begyndelse, at livet ikke er retfærdigt, mens det slutter af med, at Simbas nye venner Timon og Pumba synger deres elskede junglesang.

Der er stadig noget mærkeligt ved at se virkelighedstro løver og andre dyr snakke ligesom mennesker. Men det er til gengæld et overflødighedshorn af amerikanske stjerner, der lægger stemme til på engelsk.

Donald Glover agerer Simba, og Beyoncé er kvindeløven Nala, mens også Seth Rogen og Chiwetel Ejiofor er på rollelisten.

Løvernes konge får premiere den 17. juli.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko