15. sep. 2017

Mens vi lever

Foto | Rocket Road Pictures

Avaz-brødrene er af Ekko blevet kaldt dansk films fremtid. Nu er traileren til deres debutfilm Mens vi lever landet, og den ser imponerende ud.

En alvorlig ulykke har fundet sted og påvirker en række personer, hvis skæbner alle er forbundet.

I den nyligt offentliggjorte trailer til Avaz-brøndrens debutfilm Mens vi lever bliver vi præsenteret

for ensemble-castet, hvis historier alle er vævet ind i hinanden. På rollelisten er der spændende navne som Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Nicolas Bro og Charlotte Munk.

Violiner skaber i traileren en dramatisk stemning, og i en hurtig klipning mellem vrede, gråd og smil får vi et indtryk af filmens tone. Her er ingen blaserthed eller ironisk distance. Der spilles på de helt store følelser.

Mens vi lever er lavet uden om det danske støttesystem og for sølle to millioner kroner. Det er derfor imponerende at se filmens produktionskvalitet og visuelle stil, som også bliver rost af Ekkos anmelder, der kvitterer med 4 stjerner.

Med et gåpåmod og en karismatisk fremtoning har de tre iranske brødre Mehdi, Milad og Misam Avaz proklameret at de en dag vil vinde en Oscar til Danmark. Læs stort interview med brødrene i Ekkos nye #76, der er på gaden og kan købes i kiosker over hele landet.

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko