08. jan. 2019

Polar

Foto | Netflix

Mads Mikkelsen slår sig løs som iskold lejemorder i en Netflix-film, der får premiere på streamingtjenesten 25. januar.

Danske Mads Mikkelsen er inde i varmen i den amerikanske filmbranche. Han har medvirket i storslåede blockbusters som Rogue One: A Star Wars Story og Doctor Strange, men hans seneste film har placeret ham ude i kulden – heldigvis kun bogstavelig talt.

Skuespilleren er 31. januar aktuel i biograferne med det iskolde overlevelsesdrama Arctic, men inden da kan han opleves som benhård lejemorder i Netflix-filmen Polar.

Her spiller Mads Mikkelsen den øjeklapbærende Duncan Vizla – også kendt som Den Sorte Kejser – der er gået på pension fra sit drabelige erhverv. Han nyder den landlige idyl, men bliver trukket tilbage i den blodige manege, da hans arbejdsgivere ikke er helt færdige med ham.

Filmens første trailer giver klare indikationer på et voldeligt, men også farverigt univers, hvor folk bliver dræbt på fantasifulde måder. En tegneserie for voksne danner da også forlæg for historien om den dygtige morder.

Filmen er instrueret af svenske Jonas Åkerlund, der er kendt som manden bag musikvideoer som The Prodigys pov-syretrip Smack My Bitch Up samt utallige videoer for blandt andre Madonna og U2.

Instruktøren har også tidligere gjort sig i spillefilm, senest gyserdramaet Lords of Chaos, der fik premiere på Sundance-festivalen sidste år.

Polar får premiere på Netflix 25. januar.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko