15. juli 2020

The Rain – sæson 3

Foto | Per Arnesen

Det endelige opgør i sidste sæson af den populære danske Netflix-serie om et postapokalyptisk Skandinavien står for døren.

Af Nicki Bruun

Den danske Netflix-serie The Rain har ifølge streamingtjenesten været en succes i hele verden, hvor de to første sæsoner er blevet set af imponerende 30 millioner mennesker.

Nu bliver historien om en gruppe overlevende i et postapokalyptisk Skandinavien afsluttet i den kommende tredje og sidste sæson.

I den nye trailer kan man se, at der er lagt op til et stort opgør mellem hovedpersonerne, de to søskende Simone og Rasmus.

Tankerne ledes hen på den stort anlagte HBO-serie Westworld, når de to bevæger sig rundt i en verden af kliniske laboratorier.

Simone (Alba August) håber stadig at kunne finde en kur mod det virus, der har taget livet af størstedelen af befolkningen eller gjort dem til zombier.

Imens samarbejder Rasmus (Lucas Lynggaard Tønnesen) med et stort firma om at inficere alle med en beta-version af virusset, som har givet ham særlige kræfter.

Traileren er fuld af svulstig musik og replikker med drama sat på spidsen, så man ikke er i tvivl om, at de sidste seks afsnit vil spille på alle tangenter.

Serien er produceret af danske Miso Film og skabt af trekløveret Christian Potalivo, Jannik Tai Mosholt og Esben Toft Jacobsen.

Sidste sæson af The Rain får premiere på Netflix den 6. august.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko