01. nov. 2021

Tag min hånd

Foto | Deluca Film

Mille Dinesen spiller en succesrig læge, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun midt i en skilsmisse indleder et forhold til en meget yngre mand.

Af Nicki Bruun

Mille Dinesen er kendt for sit tørre og komiske spil som skolelæreren Rita i serien af samme navn og som den selvbevidste singlekvinde i Nynne fra 2005.

I den romantiske komedie Tag min hånd gestalter skuespilleren lægen Maja, der nyder et skønt liv med mand og teenagesøn. Det bliver dog vendt på hovedet, da Claes (Ulrich Thomsen) fortæller, at han vil skilles.

Filmens trailer viser, hvordan Maja kaster sig ud i dating-verden på ny og genfinder ungdommens energi, da hun indleder et forhold til en meget yngre mand.

Det skaber morsomme forvekslinger, når hun forsøger at tage styringen over sit liv og realisere sig selv. Også Mia Lyhne, Mille Lehfeldt og Pernille Højmark er på rollelisten.

Med Tag min hånd debuterer Lars Kaalund som spillefilminstruktør. Han er kendt for populære roller i Italiensk for begyndere og Den eneste ene, hvor han som henholdsvis Hal-Finn og vennen Knud står for ikke så få sjove replikker.

De seneste år har skuespilleren bevæget sig om bag kameraet og instrueret afsnit af blandt andet Rita og Sygeplejeskolen.

Tag min hånd får premiere i danske biografer den 20. januar til næste år og er med i programmet hos Biografklub Danmark.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko