12. nov. 2012

World War Z

Trailer | Paramount

World War Z (premiere 11. juli 2013)

Oprindelig skulle World War Z have været Paramounts helt store julefilm. Men en yderst problematisk produktion, adskillige gennemskrivninger af manuskriptet samt flere sammenstød mellem instruktøren Marc Forster (Stranger than Fiction) og hovedrolleindehaveren og produceren Brad Pitt førte til en udsættelse af premieren med hele syv måneder.

Filmen bygger Max Brooks’ bog af samme navn fra 2007 og forsøger at give et realistisk bud på, hvordan en zombieapokalypse ville udspille sig i virkeligheden. Pitt spiller en FN-medarbejder, der må rejse jorden rundt i forsøget på at inddæmme truslen fra de udøde horder. Det er blevet heftigt diskuteret, om zombier skal bevæge sig langsomt eller hurtigt. Her bevæger de sig som en virusagtig syndflod gennem landskabet.

Men giver traileren udtryk for filmens besværlige produktion? Er moderne trailers konstante brug af Inception-hornene til at understrege enhver pointe ved at blive for meget? Og hvad er din yndlingszombiefilm? Deltag i debatten nedenfor.

Kommentarer

Hver uge sætter Ekko fokus på traileren til en ny film.

Du er velkommen til at komme med din kommentar nedenfor.

© Filmmagasinet Ekko