Anmeldelser

For tag: nicolas bro
1 - 9 ud af 9
Biografanmeldelse
30. aug. 2017 | 19:55

Aldrig mere i morgen

Der er glimt af gode, gamle Erik Clausen, men hans film om en sjæl efter døden er en sandkasse af sentimentalitet.

Biografanmeldelse
11. jan. 2017 | 13:01

Dræberne fra Nibe

Ole Bornedal forsøger at forene ægteskabskomedie og provinssatire, men glemmer den vigtigste regel for komedier: At vi skal holde af personerne.

Biografanmeldelse
26. okt. 2016 | 08:17

Fuglene over sundet

Usammenhængende billedforløb og overdrevent naturalistisk mørke gør dansk flygtningedrama fra besættelsen til en frustrerende oplevelse.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Biografanmeldelse
24. dec. 2014 | 15:21

Antboy: Den røde furies hævn

Looket er lækkert i den anden omgang eventyr med børnesuperhelten Antboy, men historien springer over, hvor gærdet er lavest.

Tv-anmeldelse
12. okt. 2014 | 20:56

1864: afsnit 1-2

”Du er en dead man walking, Ole Bornedal!” skriver Carsten Jensen og kalder 1864 en velrettet knytnæve, som efterlader højrefløjen med en brækket næse.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Antboy

Nicolas Bro og talentet Oscar Dietz er i hopla, men mødet mellem den amerikanske superheltegenre og dansk børnefilm er knap så forrygende en blanding som ventet.

Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 20:00

Spies & Glistrup

Spies & Glistrup er en elegant debut i mainstream-genren for Christoffer Boe, der næppe har overrasket for sidste gang.

Biografanmeldelse
12. okt. 2012 | 14:52

Ta­lent­ty­ven

Jonatan Spangs debutfilm har en vildt hysterisk historie, som desværre er drønkedeligt realiseret. Frank Hvam lyser op som jysk direktørtype.

© Filmmagasinet Ekko