Anmeldelser / Biografanmeldelse

1213 - 1224 ud af 1225
Biografanmeldelse
11. okt. 2012 | 09:31

Marco Macaco

På billedside er Marco Macaco en ualmindelig charmerende og vellykket 3D-animeret film, der er fuldt på højde med udenlandske forbilleder. Men selvom plottet er skægt og originalt, bliver det en kende vakkelvornt i længden.

Biografanmeldelse
03. okt. 2012 | 12:00

Sover Dolly på ryggen

Hella Joofs Sover Dolly på ryggen er en velkendt komedie med omhyggeligt konstruerede sammentræf, komiske misforståelser og vidtdrevne karikaturer, men heldigvis også mere end det.

Biografanmeldelse
03. okt. 2012 | 12:00

On the Road

Filmatiseringen af On the Road er desværre kun blevet til et sympatisk ekko af Jack Kerouacs beat-klassiker og ikke så meget et kunstnerisk bud anno 2012, selvom filmskaberne har gjort sig umage.

Biografanmeldelse
26. sep. 2012 | 23:35

He­ste­h­vi­ske­ren Buck

Ny dokumentar fortæller historien om Buck Brannaman, manden bag Robert Redfords rolle i Hestehviskeren. Og han er et lunt, sympatisk bekendtskab.

Biografanmeldelse
26. sep. 2012 | 12:00

Marie Krøyer

Bille August lægger afstand til de udfordrende sider af fortællingen om Marie Krøyer og fokuserer i stedet på en imødekommende, pletfri Alt for damerne-stil.

Biografanmeldelse
19. sep. 2012 | 12:00

Kapringen

Kapringen er en intens fortælling om almindelige mænd i en ekstrem situation. Filmens dokumentariske kamera giver kammerspillet en intens og fortættet atmosfære.

Biografanmeldelse
19. sep. 2012 | 12:00

The Deep Blue Sea

Terence Davies nyeste film byder på en fantasifulde frugtbarhed og udforskning af de mørke sider af forholdet mellem mænd og kvinder.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

You & Me Forever

Scenerne sitrer af nærvær i Kaspar Munks You & Me Forever, der er noget så sjældent som en overbevisende ungdomsfilm.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

Biografanmeldelse
05. sep. 2012 | 12:00

Den skaldede frisør

Den skaldede frisør byder på komik og drama og besidder til overmål den internationale finish, man forventer af en Sussanne Bier-film.

Biografanmeldelse
05. sep. 2012 | 12:00

Ted

Ted er en skizofren dobbeltpakning af grov komik og store følelser, der vil glæde alle trofaste Seth MacFarlane-fans.

Biografanmeldelse
05. sep. 2012 | 12:00

Footnote

Joseph Cedar har lavet en bidende satire om det akademiske miljø og en sort komedie om det at være jøde.

© Filmmagasinet Ekko