Anmeldelser / Biografanmeldelse

1213 - 1224 ud af 1320
Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

Ginger & Rosa

Sally Potter har lavet en stærk coming of age-film fra atomfrygtæraen, der slår fast, at det personlige stadig er politisk.

Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

I Give It a Year

Den romantiske bøtte er vendt forfriskende på hovedet i britisk komedie, hvor lykke rimer på skilsmisse.

Biografanmeldelse
10. apr. 2013 | 20:00

Oblivion

Tron-instruktør har skabt en fuldkommen overbevisende, atomkrigshærget udørk i sci-fi-storfilmen med Tom Cruise.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

Kon-Tiki

Den norske, Oscar-nominerede film om Thor Heyerdals vanvidsprojekt er episk gammeldags, men også flamboyant og overdådigt fortalt.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

War Witch

Børnesoldater på stoffer finder kærligheden i en usentimental, magisk-realistisk og Oscar-nomineret film fra Afrikas mørke hjerte.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

Identity Thief

Amerikansk komedie med Jason Bateman bekræfter, at det eneste, der er værre end en dårlig joke, er at høre den igen og igen.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

Olympus Has Fallen

Nordkoreanerne invaderer Washington D.C. i et komisk-patriotisk action-brag, der måske kan tjene til skræk og advarsel for den iltre Kim Jong-un.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 19:59

Lore

Tysk festival-favorit skildrer stærkt en femten-årig pige, der er opdraget som nazist og efter krigens ophør må bevæge sig igennem et havareret land af raserede lig og truende huse.

Biografanmeldelse
02. apr. 2013 | 14:07

Stories We Tell

Sarah Polleys nye film er en rørende personlig dokumentar, hvor hendes families store hemmelighed langsomt bliver afsløret.

Biografanmeldelse
27. mar. 2013 | 21:59

G.I. Joe 2: Re­tali­ation

Anden omgang af G.I. Joe forsøger med store, steroidefyldte armbevægelser at holde dampen oppe – uden held.

Biografanmeldelse
27. mar. 2013 | 21:55

The Host

The Host baserer sig på en bog af Twilight-forfatter Stephenie Meyer og er endnu en omgang smålummer romantik for det hormonboblende teenagepublikum.

Biografanmeldelse
26. mar. 2013 | 20:01

Det grå guld

Shaky González' comeback om et bankrøveri i ældresegmentet har lige så meget smag som plejehjemskost for småtspisende.

© Filmmagasinet Ekko