Anmeldelser / Biografanmeldelse

1213 - 1224 ud af 1370
Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

The Wolverine

The Wolverine leverer kompetent action, men føles som et mellemspil før næste sommers store X-Men-slag.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Purge

Ethan Hawke kæmper for sin families overlevelse i en skuffende flad fremtids-thriller, hvor al kriminalitet lovliggøres i et årligt, tolv timers vindue af kaos og katarsis.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

Lys efter mørke

Den mexicanske festival-darling Carlos Reygadas har skabt et fascinerende kalejdoskop af personlige minder, fantasier, socialkommentar og glimt af et thriller-plot.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

Now You See Me

Stjernebesat tryllekunstnerfilm er ét stort, usandsynligt bluff.

Biografanmeldelse
17. juli 2013 | 20:00

The Way, Way Back

Steve Carrell og andre komiske talenter leverer varen og mere til i sommerens indiehit, om en ensom, ædruelig teenager i et voksent Sunny Beach-inferno.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

Paradis Tro

I det seneste nummer af Ekko bragte vi Christian Braad Thomsens store anmeldelse af Ulrich Seidls Paradis-trilogi. Her kan man læse et uddrag om Paradis Tro, der nu får premiere.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

World War Z

Brad Pitts hår og skægstubbe sidder perfekt i hvert sekund af stort anlagt zombie-film, hvor undergangsinfernoet blot er en tom kulisse.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The In­tern­ship

Vince Vaughn og Owen Wilson er godt selskab i komedie om moderne teknologi, der selv virker bedaget.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The Bling Ring

Sofia Coppola har begået en lækker, men overraskende uvedkommende film om en flok narcissistiske teenagere, der er besat af bling og berømmelse.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

Stumper og stykker

Unge Eloise Laurence leverer en uhørt god børnepræstation i britisk film, der er et sammenstød mellem hård realisme og betændt sydstatsdrama.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Bon appétit, hr. præsident

Trods delikate close-ups af franske hofretter lugter Bon appétit, hr. præsident mere af gammel Camembert end haute cuisine.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

To the Wonder

Terrence Malicks nye film bruger uendelig meget tid på al den udramatik, Hollywood fornuftigt jager forbi i montage-sekvenser. Det er Heidegger filmatiseret som en Campari-reklame – eller omvendt.

© Filmmagasinet Ekko