Julegaveabonnement

Glæd dine kære med årets julegave – et abonnement på Ekko, der varer et helt år og inkluderer vores nye e-magasin med adgang til bagkataloget.

Et årsabonnement på Filmmagasinet Ekko er den perfekte gaveidé til din filminteresserede ven, mor, bedstefar eller tante. Magasinet udkommer én gang i hvert kvartal og byder på aktuelle interviews, dybdegående temaer og Danmarks største anmeldelsessektion.

Ekko #80 udkommer i starten af december, så du kan lægge et spritfrisk magasin under juletræet til filmentusiasten i din familie. Det byder blandt andet på Lars von Trier, Viggo Mortensen og den nye filmstjerne Lady Gaga.

Du behøver ikke bekymre dig om kragetæer på julekortet, for når du bestiller, kan du få skrevet din egen personlige julehilsen til modtageren på Ekko-papir (husk at skrive, hvem gaven kommer fra!).

Forsendelsen er helt gratis, og du kan også få det aktuelle nummer sendt direkte til den, du vil glæde. Følg blot vejledningen, når du bestiller.

Abonnementet inkluderer også adgang til vores app, hvor det aktuelle magasin og de mange tidligere magasiner kan læses på mobil, tablet og via browser. Læs mere om appen her.

Bestil julegaveabonnement

Bestil julegaveabonnement udland

Du kan også bestille gaven på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

Et julegaveabonnement koster kun 395 kroner (640 kroner, hvis modtager bor i udlandet).

Bestilling kan ske frem til mandag den 31. december kl. 24.

Du kan også komme forbi vores kontor til fredag den 21. december kl. 20 og få det nye blad med til at lægge under juletræet. Alternativt bringer vi også ud i København – og på Bornholm! Bestil her eller eller skriv til sekretariat@ekkofilm.dk.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul med masser af gode filmoplevelser.

© Filmmagasinet Ekko