Abonner på Ekko og se flere film

Tegn et årsabonnement på Danmarks førende filmmagasin og kom gratis i biografen, få halv pris på tolv kvalitetsfilm eller stream fem film hos Blockbuster.

Hvis du vil være på forkant med de bedste film og serier, så skal du abonnere på Ekko.

Det trykte magasin udkommer fire gange om året i et lækkert coffee-table-format. Her kan du læse anmeldelser af film, før de har premiere. Du kan også komme tæt på instruktører og skuespillere i interviews, blive klogere i personlige essays og få et større perspektiv på medierne i vores temaer.

Et abonnement koster kun 435 kroner, og hvis du tegner abonnement lige nu, har vi et godt tilbud.

Du kan vælge mellem en gratis billet til alle landets biografer (værdi: ca. 90 kr.), halv pris på tolv billetter til film i biografklubben Filmporten (værdi: 540 kr.), fem lejefilm hos Blockbuster (værdi: 245 kr.) eller en filmbog i Kosmos-serien (værdi: 100 kr.) – husk at skrive titlen på bogen i kommentarfeltet på bestillingsformularen!

Bestil nu og få vores næste nummer ind gennem brevsprækken.

  

Filmbog fra Kosmos-serien:

 

Pris: 435 kr.


Spar 100 kr.

 

Abonnement Gaveabonnement

 

  

En biografbillet til alle landets biografer:

 

Pris: 435 kr.


Spar ca. 90 kr.

 

Abonnement Gaveabonnement

 

  

Halv pris på tolv billetter til Filmporten:

 

Pris: 435 kr.


Spar 540 kr.

 

Abonnement Gaveabonnement

 

  

Fem lejefilm hos Blockbuster:

 

Pris: 435 kr.


Spar 245 kr.

 

Abonnement Gaveabonnement

 

Filmporten er en biografklub for dem, der har lyst til kvalitetsfilm. I de første måneder af 2024 viser klubben de tre store prisvindere fra Cannes-festivalen: Aki Kaurismäkis Faldne blade, holocaust-dramaet The Zone of Interest og den franske Guldpalmevinder Frit fald. Rabatkuponerne kan deles med venner og har ingen udløbsdato.

Vælger du de fem film på Blockbuster, giver det mulighed for at se fem af de 10.000 titler i alle genrer på streamingtjenesten.

Du kan også bestille abonnement på telefon 8838 9299 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

© Filmmagasinet Ekko