Anmeldelser

37 - 48 ud af 2713
Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
05. maj 2019 | 18:48

Five Feet Apart

Døden lurer i enhver berøring i stærk ungdomsfilm om to forelskede teenagere, som lider af sygdommen cystisk fibrose.

Biografanmeldelse
18. juni 2014 | 17:37

22 Jump Street

En skæg buddy cop-spoof og en lejlighedsvist begavet toer, der tager pis på alt, den kommer i nærheden af, ikke mindst sig selv.

Serieanmeldelse
11. apr. 2020 | 13:48

Limboland

Dansk ungdomsliv hudflettes sjovt og smertefuldt i serie om tre kvinder, der midt i kvartlivskrisen kæmper for at finde sig selv.

Streaminganmeldelse
19. juni 2020 | 11:07

Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn

Forhadt stjerneadvokat trækkes ned i mudderet af sine modstandere i sensationelt filmportræt, der savner viljen til at nuancere og finde forklaringer.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

Biografanmeldelse
31. jan. 2020 | 18:14

Portræt af en kvinde i flammer

Besnærende fransk drama udfolder kvindelig erotik med vidunderlig sanselighed og kunsthistorien i baggrunden.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Biografanmeldelse
13. juni 2020 | 15:55

Unge Ahmed

Dardenne-brødrene insisterer på det gode i deres gribende enkle og uhyggeligt nødvendige drama om forsøget på at afradikalisere en muslimsk teenager.

Biografanmeldelse
10. mar. 2015 | 22:16

Wild

Reese Witherspoon trækker i praktiske sko, sjusket tøj og generel giv-mig-en-Oscar-attitude i veldrejet vandrefilm, men alligevel kan hun ikke ryste sit image som pæn pige af sig.

Biografanmeldelse
11. dec. 2019 | 14:29

Harpiks

Der er eventyrlig fantasi i den danske film om en isoleret pige, hvis historie om verdens råddenskab havde været bedre som kortfilm.

© Filmmagasinet Ekko