Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 74
Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 16:10

Un­be­liev­able

Voldtægtsdrama baseret på virkelige hændelser er en effektiv og rammende krimifortælling om en kvinde, hvis historie ingen tror på.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Streaminganmeldelse
27. nov. 2018 | 04:56

The Ballad of Buster Scruggs

Coen-brødrene brillerer ubesværet, når de leger med westerngenren og prøver kræfter med det litterære antologiformat i stærkt seværdig film.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 14:19

Peaky Blinders

Cillian Murphy, Sam Neill og nu også Tom Hardy giver den som underklassegangstere i den engelske slum. BBC’s Peaky Blinders er i verdensklasse.

Serieanmeldelse
19. juli 2016 | 09:07

Stranger Things

Seriehyldest til 80’ernes gyser- og sci-fi-film stråler igennem med mesterlig suspense, som kun forstyrres af en overspillende Winona Ryder.

Streaminganmeldelse
03. okt. 2018 | 07:49

Hold the Dark

Jeremy Saulnier skildrer i Netflix-film med chokerende twists den lammende angst og snublende død, som må være essensen af at være i krig eller i et land med mange skydevåben.

Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 19:49

Roma

Alfonso Cuarón har næsten skrevet sig selv ud af sin barndomserindring for i stedet at blæse en mikroskopisk skæbne op til udødeligt format. Et ikonmaleri til det nye årtusinde.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Serieanmeldelse
29. jan. 2019 | 23:19

Con­ver­sa­tions with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Ted Bundys stemme og beretning er scoopet i true crime-serie om en af historiens mest berygtede og gådefulde seriemordere.

© Filmmagasinet Ekko