Anmeldelser

For tag: netflix
61 - 72 ud af 74
Streaminganmeldelse
30. aug. 2017 | 13:41

Ikaros

Pludselig befinder dokumentaristen Bryan Fogel sig midt i den russiske OL-dopingskandale. Resultatet er en fascinerende film om organiseret svindel på højeste plan.

Streaminganmeldelse
20. okt. 2017 | 09:40

Long Shot

Netflix-dokumentaren Long Shot oversælger sin historie, der bygger på et opsigtsvækkende sammentræf mellem en mordsag og HBO-serien Curb Your Enthusiasm.

Serieanmeldelse
07. dec. 2017 | 13:40

The Crown – sæson 2

Velproduceret Netflix-serie kan ikke skjule, at alle i The Crown er nogle usympatiske, royale røvhuller, som er uendeligt kedsommelige at følge.

Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Serieanmeldelse
05. maj 2018 | 18:45

The Rain

Dragende billeder af København i ruiner og stærkt skuespil med stortalentet Alba August i spidsen. Men den første dansk-producerede Netflix-serie står i skyggen af andre dommedagsscenarier.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Serieanmeldelse
15. nov. 2018 | 13:56

Bodyguard

Den britiske hitserie med en måske kommende James Bond i hovedrollen er potent medrivende og nervepirrende spændende.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

© Filmmagasinet Ekko