Anmeldelser

For tag: netflix
1 - 12 ud af 110
Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

standupanmeldelse
26. maj 2020 | 08:36

Hannah Gadsby: Douglas

Prisvindende komiker bag standup-sensationen Nanette er tilbage med samme mesterlige kombination af intelligent, systemkritisk og genrenedbrydende komik.

Serieanmeldelse
18. maj 2020 | 18:38

Snowpi­er­cer

Bong Joon-hos knaldperle af en allegorisk science fiction-thriller er blevet til en uinspireret og kun jævnt underholdende tv-serie.

Serieanmeldelse
28. mar. 2020 | 20:31

The English Game

Fodboldfans sukker i denne coronatid efter deres elskede kampe, men britisk Netflix-miniserie om sportens spæde begyndelse er ikke svaret på bønnerne.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 17:57

The Eddy

Oscar-vinderen bag La La Land kontrasterer virtuost sorg og lykke i musikalsk Netflix-serie om livet på en jazzklub.

Serieanmeldelse
24. apr. 2020 | 09:30

Better Call Saul – sæson 5

Spin-offet til Breaking Bad overgår moderserien og sætter med næstsidste sæson scenen for en sindsoprivende finale.

Serieanmeldelse
22. apr. 2020 | 08:08

Kalifat

Nervepirrende svensk spændingsserie byder på stærke karakterer og viser en grum verden med radikalisering og terror.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

Serieanmeldelse
29. apr. 2020 | 00:30

Hollywood

Ryan Murphys omskrivning af Hollywoods gyldne tidsalder i Netflix-miniserie er en rebelsk og hjertevarm hyldest til mangfoldigheden.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

© Filmmagasinet Ekko