Anmeldelser

2425 - 2436 ud af 2566
Biografanmeldelse
06. jan. 2015 | 15:34

I Am Here

Anders Morgenthaler anstrenger sig for at være original og kompromisløs, men I Am Here med Kim Basinger er noget rådvildt rod, der tager sig selv alt for alvorligt.

Biografanmeldelse
10. dec. 2014 | 17:06

Words and Pictures

Clive Owen og Juliette Binoche er bedre som fjender end kærester, og manuskriptet er ujævnt i haltende romcom.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 19:45

Bryl­lup­ska­os

Romantisk fransk komedie om bryllupper på tværs af kulturer prædiker tolerance, men den underliggende tone er dybt racistisk.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 16:54

The Captive

Der er kidnapning, pædofili, skyld, sorg og mystiske spor. Men i Atom Egoyans hænder bliver The Captive til en kedelig thriller med et skolepige-pænt budskab.

Cph:Dox
09. nov. 2014 | 19:20

Double Happiness

Østrigsk dokumentarist forvandler en spændende idé til et besynderligt og indforstået makværk med alt for megen søgt symbolik.

Cph:Dox
09. nov. 2014 | 00:38

Stranded in Canton

Hvad stiller man som afrikaner i Kina op med containervis af ubrugelige t-shirts? Minimalistisk hybrid-dokumentar, produceret under Cph:Lab, sætter fokus på globaliseringen, men eksperimentet fejler.

Biografanmeldelse
05. nov. 2014 | 13:46

Drengen og verden

Hypnotiserende animationsfilm holder ikke vand som andet end et eksperiment.

Biografanmeldelse
30. okt. 2014 | 08:16

The Quiet Ones

Ufrivilligt morsom horror-film med en besat kvinde og et rodet opkog af alverdens overnaturligheder.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 16:07

Love, Rosie

Britisk rom-com har mistet forgængernes skæve charme. Tilbage er kun klichéerne og de falske smil.

Biografanmeldelse
15. okt. 2014 | 16:12

Annabelle

Forudsigelig gyser stjæler med arme og ben fra genrens kanon: en neurotisk mor, en dæmonuddrivende præst og en dukke, der er ond som satan selv.

Biografanmeldelse
02. okt. 2014 | 00:17

Krummerne – Alt på spil

Genopvækkelsen af Krummerne er en bevidstløs og humorforladt imitation af de folkekære forgængere.

Biografanmeldelse
01. okt. 2014 | 17:53

Peddersen og Findus – Den lille dril­lepind

Peddersen og Findus mødes i en ny, uskøn forening mellem live action og cumputeranimation. Og deres legesyge venskab er blevet til et dysfunktionelt far-barn-forhold.

© Filmmagasinet Ekko