Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2383
Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 13:34

Second Act

Stærkt comeback af Jennifer Lopez lægger op til en skarp komedie om anti-establishment, men trækker i land, før den for alvor bliver interessant.

Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Serieanmeldelse
24. jan. 2019 | 12:50

Sex Education

Underholdning og oplysning går op i en højere enhed, når den kejtede Otis giver sine high school-venner råd om sex.

Kunstanmeldelse
28. jan. 2019 | 14:06

Dau

Udstillingen med verdens vildeste filmprojekt giver et fascinerende og dybt originalt indblik i den menneskelige tilstand under et kommunistisk regime.

Biografanmeldelse
31. jan. 2019 | 11:26

Arctic

Mads Mikkelsen leverer sin mest intense og fysiske præstation siden Valhalla Rising i kuldegysende polardrama, der kan give mareridt om natten.

Serieanmeldelse
03. feb. 2019 | 22:42

The Umbrella Academy

Halvvejs i Netflix’ nye superheltesatsning er det stadig ikke lykkedes at gøre tidsrejser, talende chimpanser og Jordens undergang interessant.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 01:11

If Beale Street Could Talk

Der er for meget lærestykke og pædagogik uden nuancer, når Oscar-vinderen Barry Jenkins fortæller historien om en sort mand i klemme i det hvide retssystem.

Serieanmeldelse
12. feb. 2019 | 00:10

Lorena

Dokumentarserie graver dybere i kulørt sag om en kvinde, der skar sin mands penis af, og finder hustruvold, feministisk kønskamp og en krakeleret drøm om det gode liv.

Biografanmeldelse
12. feb. 2019 | 23:36

RBG

Oscar-nomineret dokumentar prædiker for koret med et ensidigt portræt af en betagende højesteretsdommer, der havde fortjent en bedre film.

Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 16:57

Jørn Utzon: Manden & ar­ki­tek­ten

Ubetinget hyldest til den danske stjernearkitekt Jørn Utzon er en blandet oplevelse, hvor man savner en mere filmisk formidling af hans visioner.

Streaminganmeldelse
15. feb. 2019 | 10:11

Leaving Neverland

Dan Reeds dokumentar viser overbevisende, at ”børnenes ven” Michael Jackson voldtog og hjernevaskede sine alleryngste fans bag lukkede døre i sit pædofile legeland.

Biografanmeldelse
21. feb. 2019 | 08:15

The Prodigy

Gyser om dæmonbesat dreng har prisværdige ambitioner, men formår ikke at forløse historiens potentiale.

© Filmmagasinet Ekko