Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2621
Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 17:24

May God Save Us

Jagten på en seriemorder i Madrids bymidte spænder ben for sin egen spænding.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 08:53

Bigfoot Junior

Det mystiske skovvæsen Bigfoot har fået en næsten helt almindelig teenagesøn i eventyrlig og energisk familiefilm.

Biografanmeldelse
27. juli 2017 | 07:53

Atomic Blonde

Når Charlize Theron som superagent tager os i hånden, er David Leitch’ instruktørdebut en adrenalinfyldt fornøjelse.

Serieanmeldelse
27. juli 2017 | 19:24

Room 104

Mumblecore-kongerne Mark og Jay Duplass kaster sig ud i en high-concept-serie, hvis eneste formål er at se godt ud og være retro på den cool måde.

Biografanmeldelse
03. aug. 2017 | 10:22

Emoji filmen

Der er optræk til sjov og socialkritik i animationsfilm om de ekspressive mobiltegn, men det ofres på det kommercielle alter.

Biografanmeldelse
02. aug. 2017 | 19:03

Valerian and the City of a Thousand Planets

Trods Rihanna som strippende rumvæsen og et fantastisk univers skuffer Luc Bessons nye eventyr, fordi han overser det vigtigste element i en god blockbuster.

Serieanmeldelse
04. aug. 2017 | 13:26

Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Camp Firewood-klikens tiårs-jubilæum er underholdende genreleg, men den oprindeligt geniale vanvidshumor fortaber sig i forcerede fjollerier.

Biografanmeldelse
10. aug. 2017 | 07:32

The Lost City of Z

Robert Pattinson og Charlie Hunnam er forrygende i ambitiøs storfilm om en besat opdagelsesrejsende.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 09:08

Dan­se­rin­den

Danserinden er et poetisk og fysisk påtrængende studie af kunstnerisk skabertrang, som ikke kan forklares, men skal opleves.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 12:03

Mit hjem i Hampstead

En eneboers autentiske kamp mod et byggefirma krydres med overfladisk romantik og en halvhjertet Diane Keaton.

Musikanmeldelse
13. aug. 2017 | 16:24

Good Time Soundtrack

Med et mix af vild støj og smukke synthpop-melodier samt en moderne evergreen med Iggy Pop lyder musikken til Good Time som årets soundtrack.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 15:23

Su­per­swe­de: En film om Ronnie Peterson

Svensk Formel 1-dokumentar fortæller med retro-skønhed om den lille forskel på sejr og død. Hovedpersonen Ronnie Peterson er desværre ikke lige så fængende.

© Filmmagasinet Ekko