Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2471
Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

Serieanmeldelse
25. juli 2018 | 10:22

GLOW – sæson 2

Selv hvis man ikke bryder sig om wrestling, er det umuligt at modstå de underskønne kvinders charmerende favntag med livet.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 07:38

The Place

Paolo Genoveses gådefulde faust-fortælling forvandler moralfilosofi til en nervepirrende oplevelse.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 12:04

Book Club

Romantisk komedie om seniortilværelsen er humoristisk og charmerende, men efterlader også krummede tæer.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 07:07

Sweet Country

Nådesløs western fra det vilde øst går i marv og ben med barsk fortælling om racismens afgrundsdybe brutalitet.

Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 09:54

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

Gus Van Sant har skabt en rørende og sorthumoristisk film om en handicappet satiretegner, der kæmper med alkoholens fristelser.

blu-ray-anmeldelse
05. sep. 2018 | 15:54

Hammer Volume One: Fear Warning!

Fire film fra det legendariske engelske filmselskab Hammer viser, hvordan man i 60’erne skabte psykologisk gys med visuel slagkraft på små budgetter.

Serieanmeldelse
10. aug. 2018 | 22:04

Insecure – sæson 3

Issas kærlighedsliv, karriere og boligsituation er gået i vasken, men det forhindrer ikke seriens nye sæson i gedigen galgenhumor.

Biografanmeldelse
13. aug. 2018 | 23:12

Nancy

Familiedrama om en bortført kvindes tilbagevenden til forældrene efter 30 år er en velspillet perle af mystik.

© Filmmagasinet Ekko