Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2571
Serieanmeldelse
04. mar. 2018 | 21:24

Liberty – afsnit 2

DR skruer i andet afsnit op for det Strindberg’ske drama, men klichéer er stadigvæk junglens lianer, som alle svinger sig hæmningsløst i.

Biografanmeldelse
07. mar. 2018 | 12:05

Så længe jeg lever

Dygtige Rasmus Bjerg kan ikke redde Ole Bornedals film om John Mogensen, der gør sangeren en bjørnetjeneste.

Biografanmeldelse
08. mar. 2018 | 10:42

Asked­ren­gen – I trold­kon­gens sal

Hverken farlige trolde i norske fjelde eller moderne feminisme kan løfte eventyrfilm over det middelmådige.

Serieanmeldelse
11. mar. 2018 | 21:23

Liberty – afsnit 3

Bortset fra de indfødte kunne Tanzania i DR’s tv-serie lige så godt være et villakvarter på Amager med konebytning, sankthansbål, vejfest og sort arbejde.

Streaminganmeldelse
10. mar. 2018 | 19:05

An­ni­hil­a­tion

Alex Garlands opfølger til Ex Machina er et mindfuck, der giver spænding for alle pengene, men også stiller udfordrende spørgsmål om at være menneske.

Biografanmeldelse
14. mar. 2018 | 14:32

Loving Vincent

Vincent van Goghs originale enspænderkunst fremstår absurd i verdens første håndmalede film, som ikke kan koncentrere sig om sin egen handling.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 13:50

The Deminer

Dokumentar om en mands ufatteligt heltemodige kamp for at rydde miner i hjemlandet Irak er mere nervepirrende end nogen actionfilm.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 15:10

Minding the Gap

Amerikansk skater blotlægger sine venners svære overgang fra barn til voksen i dokumentar, der med vildskab hylder ungdommens år.

Cph:Dox 2018
16. mar. 2018 | 12:20

Central Airport THF

Fluen på væggen-dokumentar fra nedlagt, tysk lufthavn giver et sympatisk indblik i flygtninges hverdag, men rammer ikke for alvor i hjertekulen.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 18:48

Time Trial

Cykelsportens fart og hårde slid formidles på indbydende vis i dokumentar, der trods døsige etaper giver et unikt indblik i den skotske rytter David Millar.

Cph:Dox 2018
13. mar. 2018 | 17:13

Lost Warrior

Nasib Farah og Søren Steen Jespersens hjerteskærende dokumentar er en menneskelig fortælling om uopnåelige drømme midt i Somalias håbløshed.

Cph:Dox 2018
14. mar. 2018 | 11:18

Our New President

Hårdtslående og satirisk dokumentar om russiske fake news er næsten lige så manipulerende som de medier, den anklager for propaganda.

© Filmmagasinet Ekko