Anmeldelser

2557 - 2568 ud af 2618
Biografanmeldelse
28. feb. 2019 | 07:08

The Mi­se­duca­tion of Cameron Post

Amerikansk independent-film om homoseksuel omvending byder på rigelige mængder ironisk distance, men aldrig det ekstra, der stikker ud fra formlen.

Biografanmeldelse
05. mar. 2019 | 20:21

Girl

Alle bør unde sig selv at opleve hjertegribende mesterværk, hvor Victor Polster som transkønnet teenager leverer skuespil i verdensklasse.

Serieanmeldelse
12. mar. 2019 | 01:02

The Case Against Adnan Syed

HBO’s dokumentarserie om den populære podcast Serials hovedperson demonstrerer ufrivilligt, at det er på tide at stoppe den nyfigne morderjagt.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:49

Re­for­mi­sten

Dokumentar om Danmarks første kvindelige imam udforsker religiøse fortolkninger, men har huller i historien og efterlader ubesvarede spørgsmål.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 13:34

Kir­se­bæ­re­ven­ty­ret

Dokumentar om tre mænds forsøg på at skabe dansk kirsebærvin i verdensklasse kredser om et fascinerende drama, der aldrig foldes helt ud.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 15:51

Ferrante Fever

Den verdensberømte og anonyme forfatter Elena Ferrante bliver analyseret i dokumentar, der for ofte ender i kaskader af banaliteter.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:07

The Panama Papers

Det lykkes instruktøren Alex Winter at gøre en af de væsentlige, journalistiske afsløringer i nyere tid til en kedsommelig affære.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:58

The Rest

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei sætter igen lup på flygtningekrisen, men mellem menneskeskæbnerne mangler den kritiske vinkel.

Cph:Dox 2019
21. mar. 2019 | 09:30

John McEnroe: In the Realm of Per­fec­tion

Fransk dokumentarfilm om John McEnroe viser menneskets banale måde at være genial på gennem atletens unikke udtryk i sportens betagende bevægelighed.

Cph:Dox 2019
21. mar. 2019 | 09:56

Searching Eva

Lige så vild og farlig Eva er, lige så konform og pæn er dokumentaren om hende.

© Filmmagasinet Ekko