Anmeldelser

25 - 36 ud af 2481
Biografanmeldelse
03. nov. 2019 | 10:38

Flugten fra Øst­tys­kland

Tysk film beretter medrivende den autentiske historie om to familiers spektakulære forsøg på at flygte i en luftballon fra DDR’s rædselsregime.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 10:21

Victim of Love

Historien kan slet ikke leve op til Rudi Køhnkes forrygende præstation i spillefilmdebut af populær Ekko Shortlist-instruktør.

Serieanmeldelse
04. nov. 2019 | 21:50

Exit

Norsk serie om vor tids stenrige og afstumpede finansmænd underholder, men kommer til kort i forhold til amerikanske inspirationskilder.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 07:52

Jung­le­bo­gen

Disneys opdatering af Junglebogen kan ikke konkurrere med klassikeren fra 1967, men blændende smuk computerteknologi og et næsten perfekt cast gør det til en imponerende oplevelse.

Biografanmeldelse
26. okt. 2019 | 12:16

3 kvinder

Jafar Panahi cementerer sin position i filmkunstens superliga med et vredt og vittigt drama om iransk machovælde og kønsdiskrimination.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 19:21

Mens vi lever

Med fandenivoldskhed har Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz og hans bror Mehdi skabt et imponerende visuelt melodrama, der ikke er bange for at give los for følelserne.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Serieanmeldelse
31. okt. 2019 | 17:52

His Dark Materials

Med en forrygende hovedperson er HBO’s nyeste fantasy-serie en succesfuld filmatisering af Philip Pullmans magiske bogforlæg.

Biografanmeldelse
12. nov. 2019 | 23:36

I morgen danser vi

Et fintfølende talent bliver født i svensk-georgisk dansefilm, der med labre billeder fortæller en historie om forbudt kærlighed.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 19:58

Ternet Ninja

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm.

© Filmmagasinet Ekko