Anmeldelser

37 - 48 ud af 2481
Biografanmeldelse
06. nov. 2019 | 23:19

Ninna

Dansk dramakomedie om en hård og kantet mor halter på afgørende punkter, men har en forfriskende synsvinkel.

Biografanmeldelse
04. feb. 2019 | 16:41

Kapernaum

Man ser det barske og gribende drama om en tolvårig dreng, der forsøger at overleve i storbyen med en baby på slæb, gennem et regulært tårebad.

Podcast-anmeldelse
24. sep. 2019 | 11:20

Podimo

Podimo forsøger som den første platform herhjemme at tjene penge på danskernes begejstring for podcasts, men er den pengene værd?

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Biografanmeldelse
07. nov. 2019 | 09:29

Midway

Slaget ved Midway under Anden Verdenskrig er i hænderne på Roland Emmerich et stort spektakel uden substans.

Biografanmeldelse
25. sep. 2014 | 19:12

Ekstra Bladet – uden for citat

Mikala Kroghs film er en dødsmesse over en avis, der hed Ekstra Bladet. Et drama om et rådvildt, synkende flagskib, som engang var Danmarks mastodont blandt aviserne.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

Biografanmeldelse
14. feb. 2018 | 20:16

Den skjulte tråd

Daniel Day-Lewis leverer endnu en powerpræstation som den excentriske kjoledesigner, der får kam til sit hår af en viljestærk muse i Paul Thomas Andersons modige mesterstykke.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

Biografanmeldelse
07. dec. 2018 | 10:15

Mortal Engines

Sci-fi-dystopi for det unge publikum er til tider medrivende, men de flotte scenerier kæmper med rustent forudsigelige personer.

Serieanmeldelse
12. nov. 2019 | 09:23

Tør aldrig tårer bort uden handsker

Vor anmelder genopdager en svensk miniserie om aids-krisen. En blanding af kitsch, tragedie og vitalitet leder tankerne hen på salig Fassbinder.

© Filmmagasinet Ekko