Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2717
Biografanmeldelse
22. maj 2014 | 12:28

The Salvation

Dansk hævntogt i Det Vilde Vesten forener det bedste fra klassisk spaghetti-western med ny nordisk samvittighedsdrama. Yeehaw!

Biografanmeldelse
21. maj 2014 | 01:09

The Unknown Known

Donald Rumsfeld støtter Guantanamo og tror ikke på fred i Mellemøsten. Errol Morris giver et sjældent indblik i Washingtons magtspil i sin dokumentar om forsvarsministeren.

Biografanmeldelse
20. maj 2014 | 10:22

X-Men: Days of Future Past

Bryan Singer og hans stjernecast er fulde af overskud i den hidtil mest intrikate og ambitiøse X-Men-film, som også er seriens bedste til dato.

Biografanmeldelse
14. maj 2014 | 18:23

Godzilla

Verdens mest berømte filmmonster huserer igen, og fans kan godt glæde sig. Godzilla anno 2014 er gedigen popcorn-action med frydefuld destruktion.

Biografanmeldelse
14. maj 2014 | 12:05

Grace of Monaco

Cannes fortjener en bedre åbningsfilm, og Grace Kelly fortjener et bedre filmportræt. En dramatisk historie om en af filmhistoriens største skuespillerinder er blevet til royalt dameblads-stof.

Biografanmeldelse
13. maj 2014 | 18:36

Selv i de bedste hjem

François Ozon viser Hitchcock’sk suspense og nyt menneskeligt overskud i historien om en lærer, som bliver afhængig af at læse sin elevs fristile om overklassens seksuelle udskejelser.

Tv-anmeldelse
08. maj 2014 | 17:26

Gomorrah

HBO’s gangsterdrama fra Napolis blodplettede gader er uhyggelig realistisk. Man får lyst til at blive fanget i den italienske godfathers spændingsmættede net.

Tv-anmeldelse
07. maj 2014 | 16:38

Louie

Verdens sjoveste mand, Louis C.K., er tilbage som sit traurige og hysterisk morsomme alter ego, Louie. Fjerde sæson åbner med forrygende eksistentiel tragikomik.

Biografanmeldelse
07. maj 2014 | 11:08

3 Days to Kill

Kevin Costner kæmper sig igennem et rutinepræget agentdrama, hvor terroristerne skal uskadeliggøres og teenagedatteren skal passes, alt imens mobilen bimler under torturseancerne.

Biografanmeldelse
06. maj 2014 | 23:42

Heli

Kunstfærdige billeder går hånd i hånd med rå realisme i historien om en helt almindelig familie, der rodes ind i Mexicos dunkleste narkoverden. Rørende, men ikke for folk med sarte maver.

Biografanmeldelse
06. maj 2014 | 19:10

Venus i pels

Polanski har lavet en film, som baseret på et skuespil, som er baseret på en bog. Meta-legen vil ingen ende tage i det pikante kammerspil, hvor manden ligner Polanski, og kvinden spilles af hans kone!

Biografanmeldelse
06. maj 2014 | 09:24

Fading Gigolo

John Turturro har samlet et suverænt cast i sin snurrige jøde-komedie. Selv spiller han mandeluder, mens Woody Allen for 117. gang spiller sig selv – og det gør han godt!

© Filmmagasinet Ekko