Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2536
Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Kvinden i buret

Den ventede Jussi Adler-Olsen-film byder på glimrende skuespil, perler for aficionados og en del genremæssige skønhedspletter.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Antboy

Nicolas Bro og talentet Oscar Dietz er i hopla, men mødet mellem den amerikanske superheltegenre og dansk børnefilm er knap så forrygende en blanding som ventet.

Biografanmeldelse
01. okt. 2013 | 14:56

Sepideh

Filmen om en iransk teenagepiges astronautdrømme vidner om, at Berit Madsen er en dokumentarist med næse for den gode fortælling og hjertet på rette sted.

Biografanmeldelse
26. sep. 2013 | 10:34

Do­ku­men­tar­kon­cert med Scenatet: Niels Rønsholdt

Elleve-mands orkesteret spillede forrygende til Michael Madsens film om komponisten Niels Rønsholdt. Men det var svært at finde sammenhæng mellem lyd og billeder.

Biografanmeldelse
26. sep. 2013 | 09:31

Riddick

Dusørjægere går på jagt efter Vin Diesels hoved i Riddick. Det er dog kun filmen selv, der er hovedløs.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Fly­ve­ma­ski­ner

Disney tørkoger nye boller på gammel suppe med Flyvemaskiner, der skal sælge mere plastikbras til de utallige børn, der ikke kan få nok af Biler.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Mor og søn

Guldbjørn-vinder udstiller det rumænske borgerskabs kyniske forhold til magt og penge i historien om en mor, der redder sin morderiske søn.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Diana

Diana sjosker af sted med sine trætte ugebladsklicheer og løfter sig ikke over kioskbaskerniveau.

Biografanmeldelse
22. sep. 2013 | 21:00

Broen II

Broen II kommer flot fra start, ikke mindst på grund af det aparte og platoniske venskab mellem svenske Saga og danske Martin.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

Pieta

Kim Ki-duk tager hele sit filmiske mesterskab i brug i Guldløve-vinderen Pieta, der er så underholdende som en mainstream-film.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

The Butler

Lee Daniels’ The Butler er den type film, hvor hovedpersonen tilfældigt kommer ind for at servere kaffe, da Eisenhower har en central diskussion om raceoprøret.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

White House Down

Det Hvide Hus kommer under belejring i Roland Emmerichs klichefyldte film, der bliver reddet af den smækre actionhelt Channning Tatum.

© Filmmagasinet Ekko