Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2377
Biografanmeldelse
01. aug. 2018 | 07:38

The Place

Paolo Genoveses gådefulde faust-fortælling forvandler moralfilosofi til en nervepirrende oplevelse.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 12:04

Book Club

Romantisk komedie om seniortilværelsen er humoristisk og charmerende, men efterlader også krummede tæer.

blu-ray-anmeldelse
05. sep. 2018 | 15:54

Hammer Volume One: Fear Warning!

Fire film fra det legendariske engelske filmselskab Hammer viser, hvordan man i 60’erne skabte psykologisk gys med visuel slagkraft på små budgetter.

Serieanmeldelse
10. aug. 2018 | 22:04

Insecure – sæson 3

Issas kærlighedsliv, karriere og boligsituation er gået i vasken, men det forhindrer ikke seriens nye sæson i gedigen galgenhumor.

Biografanmeldelse
13. aug. 2018 | 23:12

Nancy

Familiedrama om en bortført kvindes tilbagevenden til forældrene efter 30 år er en velspillet perle af mystik.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Serieanmeldelse
31. aug. 2018 | 11:52

Better Call Saul – sæson 4

Flere personer fra Breaking Bad introduceres i den nye sæson, der nærmest antropologisk udforsker grænsen mellem guttermand og skurk.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 00:37

Se København

Københavner-symfoni med elektronisk musik af Massive Attack og Brian Eno fungerer glimtvis som en nysgerrig udforskning af byen, men lever ikke op til sit store forbillede.

Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 10:25

The Deuce – sæson 2

Maggie Gyllenhaal imponerer som pornostjerne i The Wire-skabernes epos om pornoindustrien i 70’ernes New York, hvor kapitalismens konkurrence er benhård, og racismen stortrives.

Biografanmeldelse
13. sep. 2018 | 12:36

The Happytime Murders

Dukkefilm for voksne forsøger at være en skarp satire og chokerende fræk, men den er kun chokerende umorsom.

Biografanmeldelse
12. sep. 2018 | 20:27

The Predator

80’erne er tilbage med en røvfuld af en drengerøvsfilm, der til trods for Boyd Holbrooks manglende karisma er seriens bedste siden originalen.

© Filmmagasinet Ekko