Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2501
Biografanmeldelse
17. apr. 2018 | 02:22

Bobbi Jene

Elvira Linds portræt af en amerikansk danser er en noget tam skildring af sjælekvalerne ved at forfølge ens kreative drømme.

Biografanmeldelse
16. apr. 2018 | 13:07

Luk solskin­net ind

Claire Denis har med Juliette Binoche skabt en forrygende spøgefuld og legesyg film om en kvinde, der er mere forelsket i tanken om kærlighed end i rækken af mænd i hendes liv. 

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
17. apr. 2018 | 14:42

The Handmaid’s Tale – sæson 2

Anden sæson fortsætter, hvor den første slap, og lader til at blive endnu et tankevækkende og isnende bekendtskab takket være storspil af Elisabeth Moss og co.

Biografanmeldelse
25. apr. 2018 | 17:39

Dalida

Biopic om fransk sangikon forsøger at udforske livets kompleksitet, men man bliver immun over for de mange tragedier.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 15:40

Truth or Dare

Unges drabelige leg med sandhed og konsekvens er mere latterlig end uhyggelig – en parodi på en gyser.

Biografanmeldelse
03. maj 2018 | 20:26

Mester­de­tek­ti­ven Sherlock Gnomes

Animationsfilm med havenisser har charmerende figurerer og børnevenlige budskaber, men stopfodrer publikum med ufordøjede indtryk.

Biografanmeldelse
08. maj 2018 | 17:33

Farvel til Tyskland

Komediedrama finder jødisk humor og tragedie i fortælling om Tysklands forsøg på at komme videre med livet efter Anden Verdenskrig.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 18:14

C’est la vie!

Mændene bag det folkelige hit De urørlige er tilbage med en festlig og charmerende bryllupskomedie, der også efterlader en klump i halsen.

Biografanmeldelse
30. maj 2018 | 21:47

The Hurricane Heist

Mens heltene kæmper med orkaner og forbrydere, kæmper hæsblæsende actionfilm med logikken og en tynd historie.

Biografanmeldelse
31. maj 2018 | 19:05

I Feel Pretty

Lårklaskende præstationer af Amy Schumer og Michelle Williams gør et forbløffende ømtåleligt emne til en usædvanlig sjov forvandlingskomedie.

© Filmmagasinet Ekko