Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2619
Biografanmeldelse
04. apr. 2017 | 11:43

Chevalier

Gådefuld, græsk film om seks mænd på en båd dissekerer med sort humor det mandlige ego og menneskets konkurrenceiver.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2017 | 22:44

The Discovery

Netflix’ film The Discovery med Jason Segel og Rooney Mara balancerer sikkert mellem menneskeligt drama og udforskelse af livet efter døden.

Biografanmeldelse
10. apr. 2017 | 15:11

Aquarius

Sonia Braga leverer en pragtpræstation i rollen som den aldrende musikkritiker, der nægter at føje ungdommens trang til fornyelse.

Serieanmeldelse
13. apr. 2017 | 23:07

The Leftovers – sæson 3

Dommedagsserien om millioner af menneskers forsvinden holder mysteriet i livet til det sidste, men den er krystalklar i sin udstilling af religion som egoisme.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 07:48

Creative Control

Benjamin Dickinsons tankevækkende sci-fi-thriller spidder vores teknologibegejstring og virtuelle internetliv.

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 02:25

Elsk mig!

Marion Cotillard bærer ene kvinde den ellers tamme Elsk mig! med opofrende skuespil som den passionerede og seksuelle Gabrielle.

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Biografanmeldelse
22. apr. 2017 | 16:17

Den anden side

Nærgående dokumentar optaget over fire år overrasker med en pineramt Anders Matthesen. Er Anden fanget i egen dam?

Serieanmeldelse
24. apr. 2017 | 19:33

Girls – sæson 6

Trods slagkraftig feminisme er det befriende ved Hannah og hendes veninder, at de ikke er powerkvinder, men helt almindelige fuck-ups.

Kunstanmeldelse
25. apr. 2017 | 01:27

Rejsen

Christoffer Boes særudstilling på Moesgaard Museum er en ambitiøs og poetisk filmisk rejse i menneskehedens grundvilkår.

Biografanmeldelse
01. maj 2017 | 16:12

Big Time

Dokumentar følger Bjarke Ingels i fem begivenhedsrige år og fungerer som en smittende og visuelt flot præsentation af den danske stjernearkitekt.

Serieanmeldelse
06. maj 2017 | 16:55

Better Call Saul – sæson 3

Flere bipersoner fra Breaking Bad kan med legende lethed stå på egne ben i spin-off-serien, som kvalitetsmæssigt er ved at overhale storebroren.

© Filmmagasinet Ekko