Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2541
Biografanmeldelse
21. sep. 2017 | 08:31

Kingsman: The Golden Circle

Efterfølgeren til filmen om de jakkesætsklædte superspioner viser glimt af kreativ action, men den føles mest som en forlystelsespark for små børn.

Tv-anmeldelse
22. sep. 2017 | 12:10

Tæt på sandheden

Jonatan Spang gør knivskarpt grin med politikere, medier og feminister i et ugentligt aktualitetsprogram. Det låner kraftigt fra amerikanske inspirationskilder, men byder også på originale idéer.

Boganmeldelse
22. sep. 2017 | 17:49

Drømmen om Hollywood

126 danskeres skæbne i Hollywood fra stumfilmen og til i dag berettes i grundig og gemytligt veloplagt bog, der også kan bruges som et opslagsværk.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 06:45

I Am Not Your Negro

Blændende film om forfatteren James Baldwin fortæller historien om racisme i efterkrigstidens Amerika.

cph pix 2017
26. sep. 2017 | 11:14

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in Concert

Musikken til Stanley Kubricks mesterværker spillet på analoge, elektroniske instrumenter blev en forrygende koncertoplevelse af de sjældne.

Biografanmeldelse
27. sep. 2017 | 10:31

Fantasten

Dejan Cukic smider al hæmning og forfængelighed over bord, når han bærer Christian Dyekjærs eksistentielle gambler-drama på sine stærke skuespilskuldre.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Månedens film i Cinemateket fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 18:23

England Is Mine

Biopic om den vidunderlige melankoliker Morrissey fokuserer på årene lige før, han bliver interessant – og misser det essentielle: The Smiths’ musik.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 14:26

The Beguiled

Sofia Coppola får det bedste ud af Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Elle Fanning i fornøjeligt melodrama om kvinders lyster under Den Amerikanske Borgerkrig. Men der er noget, der skurrer.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 17:34

Re­doubt­able

The Artist-instruktør Michel Hazanavicius går forrygende skamløst til Nybølgens afgud, Godard, i legesyg komedie om simpel kærlighed og tabte briller.

cph pix 2017
01. okt. 2017 | 10:24

Danmark

Kanondebut af Kasper Rune Larsen, der med slacker-film om unge skatere i det jyske har skabt en imponerende skramlende fortalt og uhyre autentisk ungdomsfilm.

© Filmmagasinet Ekko