Anmeldelser

13 - 24 ud af 2738
Serieanmeldelse
28. maj 2020 | 13:40

Rita – sæson 5

Sidste sæson af populær komedieserie virker altmodisch i sin opbygning, men den herligt bramfrie titelperson holder stadig.

Biografanmeldelse
14. juli 2020 | 14:03

Bait

Debutinstruktør Mark Jenkin ligner Englands nye arbejderstemme, når han udfolder et formidabelt drama om en fisker fanget i den forkerte tidsalder.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 12:32

Normale mennesker

Mod alle odds lykkes det at fange magien fra Sally Rooneys bestseller og skabe en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

Serieanmeldelse
22. juni 2020 | 17:21

The Lu­minar­ies

Visuelt blændende western-serie fra New Zealand viser lovende takter med historier om jagt på rigdom i 1860’erne.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 09:35

Blokhavn

Fordomme bliver veloplagt udfordret i dansk animationskomedie om livet for skoledrenge med indvandrerbaggrund, hvor humor og følsomhed går hånd i hånd.

Biografanmeldelse
28. juli 2020 | 12:01

Mæl­ke­kri­gen

Med islandsk lune og følsomhed går instruktøren bag Blandt mænd og får til kamp mod kapitalens udbytning og tyranni.

Serieanmeldelse
10. apr. 2020 | 18:23

Un­ortho­dox

Netflix-serie giver et vellykket indblik i det hasidisk jødiske samfund og en rørende skildring af en kvindes frigørelse.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 09:47

Ser du månen, Daniel

Med skuespil i særklasse bliver den sande historie om kidnappede Daniel Rye fortalt med kunstnerisk frihed i et dansk drama af sjælden styrke.

Biografanmeldelse
06. jan. 2020 | 18:45

De for­ban­de­de år

Alle spiller røven ud af bukser og besættelse i Anders Refns underholdende drama, der borer i et betændt sår fra Anden Verdenskrig.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Biografanmeldelse
29. juli 2020 | 16:57

Peninsula

Efterfølgeren til zombie-hittet Train to Busan har lagt samfundskritikken på hylden, men byder på masser af overlevelsesdrama og hæsblæsende action.

© Filmmagasinet Ekko