Anmeldelser

13 - 24 ud af 2331
Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Biografanmeldelse
04. juni 2019 | 08:39

The Bookshop

Med en venlig skolelærerpegefinger minder romantisk drama os om, at vi skal huske at give lysten til at læse bøger videre til den næste generation.

Biografanmeldelse
24. dec. 2012 | 20:00

Life of Pi

Man glemmer alt andet end at overleve 227 dage med Pi i Ang Lees tekniske svendestykke.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Tv-anmeldelse
09. mar. 2019 | 13:49

Free Solo

Oscar-vindende dokumentar om bjergbestigning uden sikkerhedsnet giver et adrenalinbrusende indblik i en fascinerende livsmentalitet.

Serieanmeldelse
10. okt. 2017 | 16:21

Perfekte steder

TV 2 Zulus romantiske serie byder på gode øjeblikke og en glimrende Sara Hjort Ditlevsen, men mangler vildskab i brydetaget med kærligheden.

Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 19:58

Ternet Ninja

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm.

© Filmmagasinet Ekko