Anmeldelser / kortfilmanmeldelse

1 - 12 ud af 24
kortfilmanmeldelse
25. sep. 2019 | 15:19

18 Frames, årgang 4: midt­vejs­film

Midvejsfilmene fra fjerde årgang på 18 Frames byder på frisk fortællekunst og sirlige skildringer, der taler til sin samtid.

kortfilmanmeldelse
18. sep. 2019 | 14:54

Super16, årgang 10: midt­vejs­film

Med inspiration fra kulturelle hovedværker og et sprudlende billedsprog er der nye talenter i dansk film. Særligt én film er mesterlig!

kortfilmanmeldelse
02. juli 2019 | 12:14

Film­sko­len do­ku­men­tar årgang 2019

Visitkortene fra det nye kuld dokumentarister på Filmskolen er for navlepillende til at blive rigtigt vedkommende. Undtagelsen er et lysende talent, der viser vejen frem.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

kortfilmanmeldelse
22. nov. 2018 | 10:18

Super16 af­gangs­film årgang #9

Danmarks førende alternative filmuddannelse er mere vital end nogensinde. Med indtrængende personlige afgangsfilm er en ny årgang klar til at indtage dansk film.

kortfilmanmeldelse
19. okt. 2018 | 19:00

Super8 – første­års­film fra årgang 9

Fængende film fra førsteårsstuderende kredser om magtmisbrug og afmagtsfølelse og viser, at der er masser af talent vest for Storebælt.

kortfilmanmeldelse
08. juni 2018 | 10:23

18Frames årgang #3 af­gangs­film

Med to kortfilm, en spillefilm og en lovende skitse viser den fynske filmuddannelse 18Frames, at talenterne har råderum og plads til at eksperimentere.

kortfilmanmeldelse
01. maj 2018 | 09:49

Super16 første­års­film årgang #10

Den alternative filmuddannelses nye instruktører leger med virkeligheden og undersøger ensomheden i seks vidt forskellige og generelt vellykkede film.

kortfilmanmeldelse
14. dec. 2017 | 14:47

Tokyo Project

Skuespillerne Elisabeth Moss og Ebon Moss-Bachrach drøner rundt i Tokyo til ingen verdens nytte i kortfilm, der er produceret af Lena Dunham og skabt af Girls-instruktør.

kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

kortfilmanmeldelse
12. mar. 2017 | 20:43

The Animation Workshop 2017

Der er sjov, sødt, klamt og masser af talent i årets afgangsfilm fra The Animation Workshop. Alle filmene kan ses på Ekko Shortlist.

kortfilmanmeldelse
26. feb. 2017 | 16:29

Silent Nights

Selv om den Oscar-nominerede Silent Nights har svagheder, er den et levende bevis på, at Aske Bang er fremtidens mand i dansk film.

© Filmmagasinet Ekko