Anmeldelser / kortfilmanmeldelse

1 - 12 ud af 20
kortfilmanmeldelse
22. nov. 2018 | 10:18

Super16 af­gangs­film årgang #9

Danmarks førende alternative filmuddannelse er mere vital end nogensinde. Med indtrængende personlige afgangsfilm er en ny årgang klar til at indtage dansk film.

kortfilmanmeldelse
19. okt. 2018 | 19:00

Super8 – første­års­film fra årgang 9

Fængende film fra førsteårsstuderende kredser om magtmisbrug og afmagtsfølelse og viser, at der er masser af talent vest for Storebælt.

kortfilmanmeldelse
08. juni 2018 | 10:23

18Frames årgang #3 af­gangs­film

Med to kortfilm, en spillefilm og en lovende skitse viser den fynske filmuddannelse 18Frames, at talenterne har råderum og plads til at eksperimentere.

kortfilmanmeldelse
01. maj 2018 | 09:49

Super16 første­års­film årgang #10

Den alternative filmuddannelses nye instruktører leger med virkeligheden og undersøger ensomheden i seks vidt forskellige og generelt vellykkede film.

kortfilmanmeldelse
14. dec. 2017 | 14:47

Tokyo Project

Skuespillerne Elisabeth Moss og Ebon Moss-Bachrach drøner rundt i Tokyo til ingen verdens nytte i kortfilm, der er produceret af Lena Dunham og skabt af Girls-instruktør.

kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

kortfilmanmeldelse
12. mar. 2017 | 20:43

The Animation Workshop 2017

Der er sjov, sødt, klamt og masser af talent i årets afgangsfilm fra The Animation Workshop. Alle filmene kan ses på Ekko Shortlist.

kortfilmanmeldelse
26. feb. 2017 | 16:29

Silent Nights

Selv om den Oscar-nominerede Silent Nights har svagheder, er den et levende bevis på, at Aske Bang er fremtidens mand i dansk film.

kortfilmanmeldelse
21. nov. 2016 | 12:42

Super16 af­gangs­film årgang #8

Der er kvinder i badedragter, få indstillinger og smukke tableauer i dette års Super16-afgangsfilm, hvor ingen instruktør dog stræber efter det fuldkomment anderledes eller geniale.

kortfilmanmeldelse
07. juli 2016 | 00:57

Super8 første­års­film 2016

Niveauet i de fem førsteårsfilm fra Super8 i Aarhus er godkendt uden at være prangende. Et intimt drama og en absurd udforskning af sociale medier skiller sig ud.

kortfilmanmeldelse
16. juni 2016 | 10:32

Ani­ma­tions­linj­en årgang 2016

Afgangsfilmene fra Den Danske Filmskoles animationslinje er dygtige og ambitiøse, men holder sig for meget på måtten. Og så handler de næsten alle om det samme.

kortfilmanmeldelse
26. apr. 2016 | 16:58

Super16 første­års­film årgang #9

Nyeste kuld fra Super16 starter sikkert og lovende, omend en smule nysseligt. En anderledes sci-fi-fortælling om apps, succes og tvivl skiller sig dog ud.

© Filmmagasinet Ekko