Anmeldelser / kortfilmanmeldelse

1 - 12 ud af 21
kortfilmanmeldelse
22. jan. 2019 | 14:23

The Animation Workshop 2019

Der er visuelt overskud i de syv afgangsfilm fra den nye årgang på Danmarks førende animationsskole, hvor eleverne boltrer sig i animationens muligheder.

kortfilmanmeldelse
22. nov. 2018 | 10:18

Super16 af­gangs­film årgang #9

Danmarks førende alternative filmuddannelse er mere vital end nogensinde. Med indtrængende personlige afgangsfilm er en ny årgang klar til at indtage dansk film.

kortfilmanmeldelse
19. okt. 2018 | 19:00

Super8 – første­års­film fra årgang 9

Fængende film fra førsteårsstuderende kredser om magtmisbrug og afmagtsfølelse og viser, at der er masser af talent vest for Storebælt.

kortfilmanmeldelse
08. juni 2018 | 10:23

18Frames årgang #3 af­gangs­film

Med to kortfilm, en spillefilm og en lovende skitse viser den fynske filmuddannelse 18Frames, at talenterne har råderum og plads til at eksperimentere.

kortfilmanmeldelse
01. maj 2018 | 09:49

Super16 første­års­film årgang #10

Den alternative filmuddannelses nye instruktører leger med virkeligheden og undersøger ensomheden i seks vidt forskellige og generelt vellykkede film.

kortfilmanmeldelse
14. dec. 2017 | 14:47

Tokyo Project

Skuespillerne Elisabeth Moss og Ebon Moss-Bachrach drøner rundt i Tokyo til ingen verdens nytte i kortfilm, der er produceret af Lena Dunham og skabt af Girls-instruktør.

kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

kortfilmanmeldelse
12. mar. 2017 | 20:43

The Animation Workshop 2017

Der er sjov, sødt, klamt og masser af talent i årets afgangsfilm fra The Animation Workshop. Alle filmene kan ses på Ekko Shortlist.

kortfilmanmeldelse
26. feb. 2017 | 16:29

Silent Nights

Selv om den Oscar-nominerede Silent Nights har svagheder, er den et levende bevis på, at Aske Bang er fremtidens mand i dansk film.

kortfilmanmeldelse
21. nov. 2016 | 12:42

Super16 af­gangs­film årgang #8

Der er kvinder i badedragter, få indstillinger og smukke tableauer i dette års Super16-afgangsfilm, hvor ingen instruktør dog stræber efter det fuldkomment anderledes eller geniale.

kortfilmanmeldelse
07. juli 2016 | 00:57

Super8 første­års­film 2016

Niveauet i de fem førsteårsfilm fra Super8 i Aarhus er godkendt uden at være prangende. Et intimt drama og en absurd udforskning af sociale medier skiller sig ud.

kortfilmanmeldelse
16. juni 2016 | 10:32

Ani­ma­tions­linj­en årgang 2016

Afgangsfilmene fra Den Danske Filmskoles animationslinje er dygtige og ambitiøse, men holder sig for meget på måtten. Og så handler de næsten alle om det samme.

© Filmmagasinet Ekko