Anmeldelser

25 - 36 ud af 2326
Biografanmeldelse
19. dec. 2018 | 19:58

Ternet Ninja

Danmarks største komiker, Anders Matthesen, rusker op i børn og voksne med en vidunderligt morsom og meningsfuld animationsfilm.

Biografanmeldelse
13. aug. 2015 | 12:14

Fars sygt fede bilferie

Med far på førersædet kører plat amerikansk komedie derudaf. Trods bump på motorvejen er de mange humoristiske stop et godt kick for de tømmermandsramte og popcornslystne.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
04. maj 2019 | 12:49

Gentleman Jack

Det simple landsbyliv vendes på hovedet, når en sælsom kvinde drager hjem og skaber ravage i hylemorsomt periodedrama.

Serieanmeldelse
13. jan. 2018 | 12:41

The Girl­friend Ex­per­i­ence – sæson 2

Midt under #MeToo nuancerer dramaserie om luksusprostitution forholdet mellem sex og magt og lader kvinder være lige så usympatiske som mænd.

Biografanmeldelse
17. sep. 2018 | 11:33

Hjer­telan­det

Dokumentar af Janus Metz om thailandske kvinder i Jylland favner komik og tragedie i skildringen af arrangerede ægteskaber, hvor kærligheden er en bonus.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 13:09

State of the Union

Med sprudlende sprog og et ultrakort format serverer serie af makkerparret bag High Fidelity veloplagt ægteskabets absurde, triste og morsomme kampe.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 17:17

Push

Tankevækkende og uhyre aktuel dokumentar om, hvordan big business gør det umuligt for almindelige mennesker at bo i verdens storbyer.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Biografanmeldelse
12. juni 2019 | 19:33

Kvinden, der glemte sin fortid

Polsk film om en kvinde med hukommelsestab er med unødvendig mystik mere søvndyssende end indsigtsfuld.

Serieanmeldelse
16. feb. 2017 | 15:59

Fleabag

Den britiske pendant til Girls er lige så sjov og endnu mere hjerteskærende end sin amerikanske søsterserie.

Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

© Filmmagasinet Ekko