Anmeldelser

25 - 36 ud af 2477
Biografanmeldelse
04. maj 2019 | 11:55

Usynligt hjerte

Dansk debutant tegner et skiftevis brutalt og kærligt generationsportræt af fortabte, unge mennesker, der så hjertens gerne vil elske og elskes.

kortfilmanmeldelse
27. okt. 2017 | 08:31

Super8 midt­vejs­film årgang 8

Kvinder har morderiske, journalistiske og kunstneriske drømme i Super8’s midtvejsfilm. Særligt sci-fi-film om evigt liv viser, at filmtalent findes i Aarhus.

Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

Biografanmeldelse
03. nov. 2019 | 10:38

Flugten fra Øst­tys­kland

Tysk film beretter medrivende den autentiske historie om to familiers spektakulære forsøg på at flygte i en luftballon fra DDR’s rædselsregime.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 19:21

Mens vi lever

Med fandenivoldskhed har Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz og hans bror Mehdi skabt et imponerende visuelt melodrama, der ikke er bange for at give los for følelserne.

Biografanmeldelse
29. dec. 2017 | 10:25

En frygtelig kvinde

Christian Tafdrups sarkastiske sædekomedie om en manipulerende kvinde viser, hvad dansk film kan, når man tør sætte sig ud over det politisk korrekte.

Biografanmeldelse
04. feb. 2019 | 16:41

Kapernaum

Man ser det barske og gribende drama om en tolvårig dreng, der forsøger at overleve i storbyen med en baby på slæb, gennem et regulært tårebad.

Serieanmeldelse
04. nov. 2019 | 21:50

Exit

Norsk serie om vor tids stenrige og afstumpede finansmænd underholder, men kommer til kort i forhold til amerikanske inspirationskilder.

Biografanmeldelse
19. okt. 2019 | 16:16

Judy

Renée Zellweger er komplet formidabel som superstjernen Judy Garland, der kæmpede med selvværdet og bare ville elskes. 

Biografanmeldelse
03. nov. 2018 | 09:58

To minutters stilhed

Noget nær perfekt afviklet drama om sandhed og løgn, troskab og forræderi, i DDR-tiden er et uafrysteligt spejlbillede af menneskeheden selv.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 21:48

Truman – venner for livet

Spansk venskabsfilm viser, at kræft ikke kun er noget, vi kan tale om, hvis vi lægger ansigtet i triste folder.

Biografanmeldelse
06. nov. 2019 | 23:19

Ninna

Dansk dramakomedie om en hård og kantet mor halter på afgørende punkter, men har en forfriskende synsvinkel.

© Filmmagasinet Ekko