Anmeldelser

2461 - 2472 ud af 2718
Biografanmeldelse
25. apr. 2019 | 12:12

Til vi falder

Overlegen fotografering og eminent skuespil af Dar Salim og Lisa Carlehed løfter sorgdrama om et pars livskrise efter tabet af deres søn op i særklasse.

Biografanmeldelse
08. jan. 2014 | 19:22

Tilbage i ringen

Robert De Niro og Sylvester Stallone slipper helskindet fra deres parodi på Jake LaMotta og Rocky, men filmen mangler den sidste, hårdtslående humoristiske pondus.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:43

Tilbage til Montauk

Visuelle ambitioner og Stellan Skarsgård i god form kan ikke redde Volker Schlöndorffs trekantsdrama, der lukker om sig selv.

Cph:Dox 2020
20. mar. 2020 | 13:20

Til­fæl­dets gaver – en film om Jørgen Leth

82-årige Jørgen Leth genfortæller knivskarpt sit livsværk om tilværelsens tilfældigheder og kunstens indramning.

Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

Biografanmeldelse
28. apr. 2015 | 10:37

Timbuktu

Sjældent er et tema så grumt som islamistisk fundamentalisme blevet skildret med så stor menneskelighed og humoristisk sans.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 18:48

Time Trial

Cykelsportens fart og hårde slid formidles på indbydende vis i dokumentar, der trods døsige etaper giver et unikt indblik i den skotske rytter David Millar.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

Serieanmeldelse
21. feb. 2019 | 17:46

Tin Star – sæson 2

Anden sæson af blodig krimiserie starter i højeste gear med et fatalt familiedrama, som er mere sæbeopera end Shakespeare.

Serieanmeldelse
08. dec. 2019 | 21:14

Tinka og Kon­ge­spil­let

TV 2’s eventyrlige julekalender om halvnissen Tinka byder på masser af magi, et charmerende persongalleri og samfundsrelevans.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 12:41

To dage, én nat

Dardenne-brødrene har begået endnu en menneskelig fabel om den krisetid, vi lever i. Marion Cotillard imponerer i rollen som en desperat kvinde, der kæmper for sit job.

Biografanmeldelse
03. nov. 2018 | 09:58

To minutters stilhed

Noget nær perfekt afviklet drama om sandhed og løgn, troskab og forræderi, i DDR-tiden er et uafrysteligt spejlbillede af menneskeheden selv.

© Filmmagasinet Ekko