Anmeldelser

3601 - 3612 ud af 3681
Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 16:25

Where Man Returns

Norske Egil Håskjold Larsen udforsker en ensom jægers kamp mod Nordnorges brutale natur i billedskøn fortælling.

Biografanmeldelse
11. apr. 2016 | 16:09

Where to Invade Next

Dokumentarfilmens storartede cirkusdirektør er blevet mere mild med alderen, og til tider er Michael Moores rejse gennem Europa gribende.

Biografanmeldelse
26. maj 2015 | 16:17

While We’re Young

Fyrrerne er de nye tyvere i Noah Baumbachs vittige og glaserede generationskomedie om at gå eftertrykkeligt i ungdom.

Biografanmeldelse
17. feb. 2015 | 09:42

Whiplash

En jazz-film klippet som en actionfilm med Oscar-værdigt skuespil får chefredaktøren til at bryde ud i spontan jubel i biografen.

Cph Pix
14. apr. 2015 | 17:14

White God

Et svigtet kæledyrs hævn er udsyret og grusom. Lassie kan godt gå hjem og lægge sig, når det ungarske gadekryds Hagen slippes løs i Budapests gader.

Biografanmeldelse
18. sep. 2013 | 20:00

White House Down

Det Hvide Hus kommer under belejring i Roland Emmerichs klichefyldte film, der bliver reddet af den smækre actionhelt Channning Tatum.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
26. juli 2017 | 09:53

Whitney: Can I Be Me

Som en grådig vampyr suger dokumentarfilm af Whitney Houstons talent og fortaber sig sensationslystent i sangerens misbrug af stoffer og kærlighed.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 01:13

Why Him?

Far/svigersøn-komedie med Bryan Cranston og James Franco vil gerne forarge, men er lige så fræk som en pruttepude.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
19. juli 2016 | 22:33

Wien­er-​Dog

Legesyge og begsorte Todd Solondz spidder igen det miserable jordeliv, men overrasker også med sin mest hjertevarme og rørende scene til dato. 

© Filmmagasinet Ekko