Anmeldelser

3625 - 3636 ud af 3744
Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

Biografanmeldelse
13. jan. 2023 | 23:07

Wann­see-​kon­fe­ren­cen

Den tredje film om konferencen, hvor nazisterne lagde planer for det største folkedrab i historien, er den mest uhyggelige i al sin nøgternhed.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 21:07

War Dogs

Jonah Hill er forrygende som bamset psykopat, men komedien om våbenhandel bliver aldrig satirisk spiddende.

Biografanmeldelse
03. apr. 2013 | 20:00

War Witch

Børnesoldater på stoffer finder kærligheden i en usentimental, magisk-realistisk og Oscar-nomineret film fra Afrikas mørke hjerte.

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 09:22

Warcraft: The Beginning

Warcraft invaderer filmverdenen i en fantasykliché af en franchise-kickstarter, der i stedet for at fungere som appetitvækker får én til at længes efter the end.

Biografanmeldelse
06. feb. 2013 | 19:59

Warm Bodies

En sund portion selvironi gør teenagezombierne til sjovere selskab end de selvhøjtidelige Twilight-vampyrer. Men de hjertevarme zombier har mistet deres bidske bid.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Serieanmeldelse
16. okt. 2019 | 11:19

Watchmen

Opdateret serieudgave om de maskerede superhelte er fuld af visuelt guf, men det står svagt til med historien og persontegningen.

Serieanmeldelse
10. sep. 2020 | 10:56

We Are Who We Are

Instruktøren bag Call Me by Your Name har med sin første serie skabt en forførende, poetisk og aldeles uimodståelig fortælling om det forvirrede ungdomsliv.

Biografanmeldelse
03. sep. 2015 | 09:08

We Are Your Friends

Kan man både kysse og have mel i mund? I Hollywood ja, men amerikansk dj-drama med Zac Efron er nærmest en forbrydelse mod den elektroniske klubscene, som den angiveligt skulle skildre.

Serieanmeldelse
29. apr. 2022 | 11:33

We Own This City

Makkerparret bag The Wire er tilbage med velspillet politiserie fra voldens by, hvor korrupte betjente har lange samtaler mellem deres brutale aktioner.

Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

© Filmmagasinet Ekko