Anmeldelser

85 - 96 ud af 2505
Biografanmeldelse
14. feb. 2019 | 10:00

Alita: Battle Angel

Robert Rodriguez sætter en ny standard for effektdreven sci-fi-underholdning, der rammer den samme følelse af nørdet eufori som Terminator 2 og Jurassic Park.

Biografanmeldelse
14. juni 2017 | 22:27

All Eyez on Me

Rap-legenden Tupac Shakur bliver overbevisende levendegjort i biopic, der dog ikke kan nære sig for at smøre tykt på.

Cph:Dox
11. nov. 2014 | 00:07

All Fall Down

Instruktør undersøger mordet på sin egen bedstefar og kommer frem til overraskende sandheder om et familietraume.

Biografanmeldelse
24. dec. 2014 | 03:01

All Inclusive

Hella Joof surfer uden om folkekomediens faldgruber i en sommerferie-feelgood-film om to søstre, en mor og deres tissekoner på charterferie.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 09:20

All the Money in the World

Ridley Scotts mildt underholdende kidnapningsdrama minder os om, at instruktørens film er meget tæt på dårlig smag, når han bevæger sig væk fra science fiction.

Tv-anmeldelse
25. maj 2016 | 19:13

All the Way

For anden gang på et år skildrer instruktør Jay Roach og skuespiller Bryan Cranston en anspændt periode. Her handler det om en præsident, der bruger begge udgaver af n-ordet.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 19:59

Alle for to

White trash-plathederne står i kø i Alle for to, der er direkte målrettet de små boller på teenagedrenge.

Biografanmeldelse
01. feb. 2017 | 19:21

Alle for tre

Det tredje ranglebær i rækken er blottet for den mindste ambition om at være mere end et hurtigt fix af urin-, splatter- og mobbehumor.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 23:28

Alle ved det

Skuespillet sprudler af fyrigt middelhavstemperament, mens konstruktionen knirker. Den iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi prøver kræfter med melodramaet.

Biografanmeldelse
15. feb. 2017 | 14:41

Al­le­ti­ders kvinder

Instruktøren Mike Mills har skabt en kærlighedserklæring til sin mor med en film, hvor selv små øjeblikke lyser af noget ægte.

Biografanmeldelse
24. nov. 2016 | 00:58

Allied

Brad Pitt og Marion Cotillard er skønne at se på, men den spændende identitetshistorie drukner i overdramatiserende indfald.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 19:48

Alphabet

Østrigsk-tysk dokumentarfilm om at tænke ud af boksen forbliver selv inden for en gudsjammerlig kedelig og konform boks.

© Filmmagasinet Ekko