Anmeldelser

1 - 12 ud af 2681
Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 23:57

Pelle Haleløs

Den svenske børnebogsklassiker vender tilbage til det store lærred i en fornøjelig eksplosion af farver, musik og godhjertede budskaber.

Serieanmeldelse
03. juni 2020 | 14:49

I May Destroy You

Rørende serie om overgreb og samtykke markerer ankomsten for en af den nye generations bedste og vigtigste stemmer.

Biografanmeldelse
03. juni 2020 | 09:59

Dark Waters

Mark Ruffalo er fænomenal som advokat i whistleblower-drama gennemsyret af retfærdig harme, der sætter sig i kroppen som giftige kemikalier.

Serieanmeldelse
01. juni 2020 | 09:42

De kongelige statuer

Komikerduo spidder de kreative brancher i satirisk webserie, der ville have været sjovere uden sin absurde præmis.

Serieanmeldelse
28. maj 2020 | 13:40

Rita – sæson 5

Sidste sæson af populær komedieserie virker altmodisch i sin opbygning, men den herligt bramfrie titelperson holder stadig.

Biografanmeldelse
27. maj 2020 | 17:20

QT8: The First Eight

Dokumentar om Quentin Tarantinos karriere er en energisk, men floskelfyldt hyldest til mediefænomenet QT, der snarere hører hjemme på YouTube end i biografen.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 16:27

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Dokumentarserie om mangemillionæren, der udnyttede sin magt til utallige sexovergreb, er fyldt med frustrerende anklager og tvivlsomme insinuationer.

Serieanmeldelse
26. maj 2020 | 09:51

Space Force

Trods bumlende start har Netflix’ arbejdskomedie med Steve Carell og John Malkovich potentialet til at blive the next big thing.

standupanmeldelse
26. maj 2020 | 08:36

Hannah Gadsby: Douglas

Prisvindende komiker bag standup-sensationen Nanette er tilbage med samme mesterlige kombination af intelligent, systemkritisk og genrenedbrydende komik.

Serieanmeldelse
25. maj 2020 | 13:39

Tessas hævn

DR3-serie om talentfuld rapper med en flabet gadepigeattitude fænger og pirrer nysgerrigheden efter at få mere at vide om hendes baggrund.

Biografanmeldelse
25. maj 2020 | 12:10

Little Women

Greta Gerwig står bag en af de mest intelligente og rørende klassikerfilmatiseringer i årevis med fremsynet historie om fire komplekse kvinder.

Serieanmeldelse
24. maj 2020 | 15:07

Til­stå­el­sen

Med grundig research og en sober fremstilling sætter TV 2-serie spørgsmålstegn ved, om manden kendt som Danmarks værste massemorder faktisk er skyldig.

© Filmmagasinet Ekko