Anmeldelser

1 - 12 ud af 2498
Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 20:40

Sorry We Missed You

Ken Loach spidder det umenneskelige freelance-arbejdsmarked med en gribende beretning om en kernefamilie, hvor én ulykke kan få hele korthuset til at vælte.

Biografanmeldelse
05. dec. 2019 | 08:09

Jumanji: The Next Level

Jungletrommerne varsler action, eventyr og sjove kropsforviklinger i anden omgang, der formår at beholde charmen uden at forfalde til fan-leflen.

Biografanmeldelse
04. dec. 2019 | 09:23

Knives Out – var det mord?

Agatha Christies drilske ånd hviler over amerikansk whodunit-film, der underholder med et stjernecast, men knækker over på midten.

Serieanmeldelse
03. dec. 2019 | 19:08

Natten til lørdag

Teenageserie på DR bliver et tiltrængt studie i samtykke, når den gennemspiller den samme fredag fra tre personers forskellige synsvinkel.

Biografanmeldelse
03. dec. 2019 | 05:37

F for får 2: Får­ma­ged­don

Verdens sødeste får fra Aardman Animations er tilbage i en charmerende toer, der faktisk er bedre end etteren.

Biografanmeldelse
02. dec. 2019 | 12:32

Den gyldne handske

Fatih Akins seriemorderfilm er et grimt og kummerligt lille bæst, der sparker til den tyske fortids åbne sår.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Biografanmeldelse
27. nov. 2019 | 13:08

En hvid, hvid dag

Med en overraskende morsom perle om sorg og smerte træder Hlynur Pálmason i karakter som et af europæisk films største talenter.

Serieanmeldelse
27. nov. 2019 | 10:23

The Sleepers

Spion-thriller byder på fascinerende drama, der suger seeren tilbage til den paranoide tid i Tjekkoslovakiet før Jerntæppets fald.

Serieanmeldelse
24. nov. 2019 | 12:13

Fred til lands – sæson 1

Glimrende skuespil og mod til at undgå de værste krimiklichéer gør, trods rod i historien, DR-serie til en inciterende hjemstavns-thriller.

Biografanmeldelse
23. nov. 2019 | 15:42

Gud være lovet

François Ozon når med en overraskende nedtonet stil ind i hjertet af en katolsk pædofili-skandale, der er brændende aktuel.

Serieanmeldelse
23. nov. 2019 | 09:03

Vakuum

Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.

© Filmmagasinet Ekko