Anmeldelser

2269 - 2280 ud af 2973
Biografanmeldelse
28. juni 2017 | 22:46

Grusomme mig 3

80’ernes popkultur turneres morsomt med langt nakkehår og en galsindig Bubber i en film, hvor de populære Minions synes overflødige.

Biografanmeldelse
14. juni 2017 | 22:27

All Eyez on Me

Rap-legenden Tupac Shakur bliver overbevisende levendegjort i biopic, der dog ikke kan nære sig for at smøre tykt på.

Serieanmeldelse
13. juni 2017 | 16:00

I’m Dying Up Here

Dramaserie om komikkens historie skyder mere efter det tragiske end det humoristiske, men ingen af delene rammer den rent.

Biografanmeldelse
07. juni 2017 | 21:09

The Mummy

Tom Cruise relancerer monster-franchise med et grumt eventyr, der starter stærkt og ender fælt.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 09:13

Wonder Woman

Forfriskende kvindelig superheltefilm og måske den bedste af sin slags nogensinde, men konkurrencen er heller ikke stor.

Biografanmeldelse
01. juni 2017 | 00:38

Jacques – en mand af havet

Smukt og tempereret spændende portræt af den berømte opdagelsesrejsende Jacques-Yves Cousteau, der mistede sin søn i en tragedie.

Biografanmeldelse
31. maj 2017 | 11:32

Wolf and Sheep

Danskproduceret film om livet blandt fårehyrder i de afghanske bjerge lægger sig mellem det hypnotiserende og det kedelige.

Biografanmeldelse
24. maj 2017 | 13:24

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Femte kapitel om de caribiske sørøvere skorter ikke på spektakulære søslag eller eventyrlig komik, men de gode karakterer er for længst smidt over bord.

Biografanmeldelse
17. maj 2017 | 17:28

Cézanne og Zola

Fransk drama om venskabet mellem to store kunstnere er spækket med interessante observationer, men den sommerbugnende billedstil står i kontrast til indholdet.

Biografanmeldelse
11. maj 2017 | 12:08

I familiens skød

Et grynt kan indeholde både kærlighed og afsky i kroatisk familiedrama, der lever stærkest i de enkelte øjeblikke – og når vor egen Zlatko Buric er på.

Biografanmeldelse
27. apr. 2017 | 02:25

Elsk mig!

Marion Cotillard bærer ene kvinde den ellers tamme Elsk mig! med opofrende skuespil som den passionerede og seksuelle Gabrielle.

Biografanmeldelse
20. apr. 2017 | 00:13

Du for­svin­der

Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas skal som par forsøge at tackle både hjerneskade og retssag. Men Peter Schønau Fogs ægteskabs-thriller modarbejder sin egen historie.

© Filmmagasinet Ekko