Anmeldelser

2269 - 2280 ud af 2713
Biografanmeldelse
29. apr. 2014 | 14:35

Sange fra skoven

En amerikaner tager til regnskoven og indspiller 1000 timers jodlende pygmæmusik. Desværre kommer den usædvanlige historie til at fremstå snæversynet i Doxbio-dokumentaren Sange fra skoven.

Biografanmeldelse
23. apr. 2014 | 11:52

En du elsker

Mikael Persbrandt er intenst velspillende i Pernille Fischer Christensens forudsigelige drama om en rockstjerne på deroute. Men Trine Dyrholm er helt fejlcastet.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 19:51

Non-Stop

Den drevne nakkeknækker Liam Neeson tilfører et strejf af klasse til en klaustrofobisk paranoia-thriller i tolv kilometers højde.

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 14:48

Rio 2

Skurkene er de sjoveste i Rio 2, der er fyldt med flotte farver og jungleromantik. Men hvorfor en toer?

Biografanmeldelse
09. apr. 2014 | 12:55

De­tek­ti­ver­ne

Børnene charmerer i påskens store danske børnefilm, men der er for få sving og svirp i filmens thriller-intrige til at holde interessen ved lige.

Biografanmeldelse
02. apr. 2014 | 12:09

Yves Saint Laurent

Kæresten stjæler scenen fra manden og myten YSL i en biopic, hvis glatpolerede look ikke yder den geniale, men også mentalt forstyrrede designer retfærdighed.

Biografanmeldelse
27. mar. 2014 | 11:21

Dual

Slovensk instruktør går Before Sunrise i bedene med en film om to kvinder, der mødes tilfældigt i en lufthavn og forelsker sig. Men der er langt fra gebrokkent engelsk til romantisk ping-pong.

Biografanmeldelse
26. mar. 2014 | 13:59

Cathed­rals of Culture

Seks instruktører lader seks arkitektoniske perler komme til orde efter devisen ”hvis væggene kunne tale”. Men forceret poetiske voice-overs forhindrer de flotte billeder i at tale for sig selv.

Biografanmeldelse
19. mar. 2014 | 17:56

Monica Z

Per Fly viser sig som en håndværkssikker og ofte elegant fortæller i portrættet af den svenske jazz-dronning. Men manuskriptet skøjter på overfladen og indeholder en pinlig, historisk fejl.

Biografanmeldelse
25. feb. 2014 | 20:00

Monu­men­ter­nes mænd

George Clooneys stjernebesatte heltekvad drukner i halvplatte jokes og en lemfældig omgang med det autentiske forlæg.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Lone Survivor

Mark Wahlberg går Rambo i bedene i en teknisk imponerende actionfilm, der er kras realisme, men også slet skjult propaganda for krigsmaskinen.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Pinocchio

Disneys løgnagtige trædreng vender hjem til Støvlelandet i Enzo D’Alòs Pinocchio. Toscana er mageløst tegnet, men historien fortælles kluntet og uden humor.

© Filmmagasinet Ekko