Anmeldelser

2305 - 2316 ud af 2991
Biografanmeldelse
20. mar. 2017 | 11:09

Guy and Madeline on a Park Bench

Damien Chazelles sort-hvide debutfilm er et noget famlende, men interessant forstudie til La La Land.

Biografanmeldelse
19. mar. 2017 | 22:07

A Modern Man

Eva Mulvad forsøger med sin poetisk snigende metode at nå ind bag en smuk violinists ydre. Men perfektionisten Charlie Siem lukker ikke nogen ind.

Biografanmeldelse
16. mar. 2017 | 09:10

Patriots Day

Den velspillede film om terrorangrebet i Bosten i 2013 er lige dele realisme og fædrelandskærligt melodrama, men er bedst, når den holder sig i skindet.

Biografanmeldelse
09. mar. 2017 | 02:16

Kærlighed kender ingen grænser

Lidt for sukkersødt drama fortæller den autentiske historie om, hvordan flere kongeriger gik i sort over et raceblandet ægteskab i 1948.

Biografanmeldelse
08. mar. 2017 | 12:52

Aminas breve

Esben Smed er fænomenal i hovedrollen som en psykisk syg, der er på jagt efter sandheden i noget indforståede filmatisering af Jonas T. Bengtssons debutroman.

Tv-anmeldelse
07. mar. 2017 | 17:04

Sekten der stjal børn

Pirrende og grufuld dokumentar om en åndelig sekt, kidnappede børn og LSD-forsøg misser oplagt chance for at skabe autentisk uhygge.

Biografanmeldelse
02. mar. 2017 | 00:46

T2 Train­spot­ting

For 21 år siden forvandlede Danny Boyle misbrug til filmmagi, men rusen udebliver i nostalgisk fortsættelse af den ultimative heroinfilm.

Serieanmeldelse
27. feb. 2017 | 18:24

Den russiske am­bas­sa­dør

Geopolitisk thriller vil gerne være en norsk pendant til Homeland, men dygtige skuespillere kan ikke redde handlingen, som er for langt ude.

Biografanmeldelse
22. feb. 2017 | 22:09

Fist Fight

Letfordøjelig amerikansk komedie er ligaer over de danske komedier. En sympatisk hovedrolle og noget på hjerte er vejen til god underholdning.

Biografanmeldelse
22. feb. 2017 | 09:58

Gold

Matthew McConaughey er charmerende som fedladen guldgraver med skæve tænder, men der mangler en klar vision.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Biografanmeldelse
16. feb. 2017 | 02:57

The Great Wall

Zhang Yimou kan koreografere blodige slag, så statister og monstre danser elegant. Men stilen er ikke længere særegen – og budskabet er tandløst.

© Filmmagasinet Ekko