Anmeldelser

2305 - 2316 ud af 2792
Biografanmeldelse
24. dec. 2014 | 15:21

Antboy: Den røde furies hævn

Looket er lækkert i den anden omgang eventyr med børnesuperhelten Antboy, men historien springer over, hvor gærdet er lavest.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 18:18

Trash

Oscar-darlingen Stephen Daldry går Slumdog Millionaire i bedene med en opbyggelig, men forglemmelig fortælling fra Brasiliens favelaer.

Biografanmeldelse
03. dec. 2014 | 14:33

Alexander og den fryg­te­li­ge, skræk­ke­li­ge, sløje, virkelig dårlige dag

Fornøjelig børnekomedie om verdens måske uheldigste dreng kan ikke beslutte sig til, hvilken målgruppe den vil fange – børnehaveklasser eller teenagere?

Tv-anmeldelse
30. nov. 2014 | 21:45

1864: afsnit 1-8

Ole Bornedal tabte slaget. Efter en lovende start blev det mere og mere tydeligt, at dér, hvor Bornedal selv synes kvaliteten ligger, svigter serien allermest.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:31

Dommeren

Robert Duvall og Robert Downey Jr. spiller far og søn i et retssalsdrama, hvor følelser og hemmeligheder udbasuneres uden fornemmelse for subtilitet.

Biografanmeldelse
26. nov. 2014 | 17:27

Serena

Susanne Biers periodedrama er endelig kommet til verden, og resultatet af den mystisk lange fødsel er et smukt, men rodet problembarn, der ikke vækker kærlighedsfølelser.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 21:35

Short Term 12

Drama om sympatiske pædagoger på et børnehjem med sympatisk traumatiserede teenagere er gennemsympatisk – grænsende til det irriterende.

Cph:Dox
07. nov. 2014 | 16:48

Naked – dagbog fra Porn Valley

Dokumentarfilm følger i måsen på hele Danmarks pornostjerne Denice K, som prøver at gøre comeback. Men både hun og filmen forbliver i periferien af USA’s pornoverden.

Cph:Dox
04. nov. 2014 | 12:00

Merchants of Doubt

Oscar-nomineret instruktør hiver tæppet væk under klimaskeptikernes spinmaskine i veludført, men lidet øjenåbnende dokumentar.

Biografanmeldelse
29. okt. 2014 | 17:02

No Good Deed

En ulmende Idris Elba kan ikke redde spændingen i home invasion-thrilleren No Good Deed fra at sive langsomt ud af ballonen.

Tv-anmeldelse
19. okt. 2014 | 18:48

Forsøget

TV 2-produceret dokumentarfilm om en ny, lovende kræftbehandling gør indtryk, men kunne godt have boret i, hvorfor det er svært at skaffe penge til behandlingen.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 22:46

Dracula Untold

Verdens mest berømte vampyr forvandles til en godhjertet superhelt i en blodfattig genindspilning.

© Filmmagasinet Ekko