Anmeldelser

2353 - 2364 ud af 2796
Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Lone Survivor

Mark Wahlberg går Rambo i bedene i en teknisk imponerende actionfilm, der er kras realisme, men også slet skjult propaganda for krigsmaskinen.

Biografanmeldelse
19. feb. 2014 | 20:00

Pinocchio

Disneys løgnagtige trædreng vender hjem til Støvlelandet i Enzo D’Alòs Pinocchio. Toscana er mageløst tegnet, men historien fortælles kluntet og uden humor.

Kunstanmeldelse
16. feb. 2014 | 12:36

Skam­me­kro­gen – film i første person

At deltage i en skamfuld middag iført virtual reality-briller er en banebrydende oplevelse, der hæmmes af teknologiske begrænsninger.

Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 20:00

Dallas Buyers Club

Den Oscar-spåede Matthew McConaugheys maniske metodespil i rollen som aids-ramt cowboy får anmelderens blyant til at knække.

Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 20:00

Far til fire – Onkel Sofus vender tilbage

Udluftning og udskiftning giver tiltrængt ny energi til Far til fire. Manuskriptet sopper dog stadig rundt i samme sikre lavvande.

Biografanmeldelse
05. feb. 2014 | 20:00

Familien

Meryl Streep og Julia Roberts ryger i totterne på hinanden i stjernebesat drama, der er mere til for skuespillernes skyld end for publikums.

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

Mandela: Vejen til frihed

Idris Elba slår Morgan Freeman af podiet som bedste film-Mandela nogensinde. Desværre sker det i et rodet og politisk korrekt melodrama.

Biografanmeldelse
15. jan. 2014 | 19:12

One Chance

Filmen om talentshow-succesen Paul Potts, der gik fra mobiltelefonsælger til operasanger, er opbyggelig og lovlig honningsød.

Biografanmeldelse
08. jan. 2014 | 19:22

Tilbage i ringen

Robert De Niro og Sylvester Stallone slipper helskindet fra deres parodi på Jake LaMotta og Rocky, men filmen mangler den sidste, hårdtslående humoristiske pondus.

Biografanmeldelse
22. dec. 2013 | 23:23

Hokus Pokus Alfons Åberg

Alfons Åbergs spillefilmdebut er en sød, lille fortælling om hundeejere og hverdagsmagi. Men man savner uvægerligt Thomas Windings stemme.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Walking with Dinosaurs

Walking With Dinosaurs er en spektakulært flot 3D-rejse tilbage til kridttiden, men desværre er historien en tam omgang coming of age.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

You’re Next

Hypet horrorduo fortsætter med at udfordre genrens rammer, men der er alligevel lidt for meget deja-vu i deres nye film.

© Filmmagasinet Ekko