Anmeldelser

2365 - 2376 ud af 2798
Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Walking with Dinosaurs

Walking With Dinosaurs er en spektakulært flot 3D-rejse tilbage til kridttiden, men desværre er historien en tam omgang coming of age.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

You’re Next

Hypet horrorduo fortsætter med at udfordre genrens rammer, men der er alligevel lidt for meget deja-vu i deres nye film.

Biografanmeldelse
27. nov. 2013 | 20:00

Under regnbuen

En uendelig række referencer til de klassiske eventyr gør i længden Agnès Jaouis romantiske komedie anstrengende.

Biografanmeldelse
25. nov. 2013 | 10:48

Dom over død mand

Jesper Christensen brænder igennem i Jan Troells udsøgt fotograferede film, der desværre føles sært uforløst. Kan ses hele ugen i Cinemateket.

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 20:00

Lovelace

Når man ser filmen om verdens mest berømte pornostjerne, spørger man sig selv: Hvorfor skal vi bruge tid på Linda Lovelaces skæbne?

Biografanmeldelse
20. nov. 2013 | 10:10

The Hunger Games: Catching Fire

Anden del af The Hunger Games-trilogien minder så meget om seriens første film, at den mest bare er en appetitvækker inden seriens lovende afslutning.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 18:29

Sorg og glæde

Sorg og glæde er skæbnesvangert begrænset og mondæn, fordi der kun er tale om en gestus og ikke et kompromisløst stormangreb på noget, der ikke kan forsvares.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

The Fifth Estate

Julian Assange skildres i uambitiøs spændingsfilm, der i modsætning til den gådefulde WikiLeaks-leder hurtigt vil blive glemt.

Biografanmeldelse
06. nov. 2013 | 20:00

En nuance af blå

Michel Gondry gakker helt ud i sin nye film, et romantisk syretrip, der kunne blive til 30 fantastiske musikvideoer. Men ikke til en god film.

Biografanmeldelse
30. okt. 2013 | 20:00

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger igen hammeren karismatisk, og Stellan Skarsgaard render rundt med røven bar. Men charmen mangler i anden omgang af Thor.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Escape Plan

I flugtfilmen Escape Plan spiller Stallone og Schwarzenegger ikke nær så meget med musklerne, som de plejer. Men alligevel fiser det hele ud i larmende eksplosioner.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 23:14

2 Guns

Instruktøren Baltasar Kormákur har to filmpremierer denne uge – og med Denzel Washington og Mark Wahlberg i macho-ping-pong er 2 Guns utvivlsomt den mindst sofistikerede.

© Filmmagasinet Ekko