Anmeldelser

2689 - 2700 ud af 2933
Cph:Dox 2017
22. mar. 2017 | 17:52

Do Donkeys Act?

Digterisk kommentarspor af Willem Dafoe gør ikke noget godt for dokumentarfilm, der vil have mennesker til at spejle sig i æsler.

Serieanmeldelse
17. mar. 2017 | 08:33

Iron Fist

Det nye skud på Netflix’ superheltestamme er et lille, vissent blad på den ellers imponerende krone af Marvel-helte.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 20:07

Craigs­list Allstars

Det er svært at se det relevante i en selvoptaget performance-dokumentar, der ikke har den store interesse for de mænd, den portrætterer.

Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 09:49

Po­r­no­cra­cy

Dokumentar af tidligere pornoskuespiller går i kødet på sexbranchens ”nye multinationale pornokrati”, men angrebet virker skinhelligt og savner dokumentation.

Biografanmeldelse
01. mar. 2017 | 02:30

Mesteren

Søren Malling og hans skønne sweater kan ikke redde Mesteren fra at blive en sæbeopera om og til den kreative klasse. Den slags film, som Danmark ikke har brug for flere af.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 08:06

Rings

Det rynkede genfærd hopper fra VHS til computer, men opdateringen forspilder chancen for at sige noget rammende om den digitale tid.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 20:00

Hidden Figures

Hvad der kunne have været en fantastisk fortælling om stærke, afroamerikanske kvinder falder til jorden i overgjort patos og politisk korrekthed.

Biografanmeldelse
25. jan. 2017 | 15:11

Marcus & Martinus: Sammen om drømmen

De norske pop-tvillinger har fået deres egen portrætfilm, som minder mere om en reklame end en seriøs dokumentar.

Biografanmeldelse
20. jan. 2017 | 12:49

xXx: Return of Xander Cage

Den skaldede testosteronbamse Vin Diesel er tilbage som xXx-agent i monoton actionfilm, hvis høje tempo virker mere søvndyssende end opkvikkende.

Biografanmeldelse
05. jan. 2017 | 08:21

Assassin’s Creed

Filmatisering af computerspil gør stemningen mere dunkel – desværre på bekostning af spillenes troværdighed og eventyrlighed.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:23

Skønheden i alting

Trods et stjernecast skuffer ensemblefilm med en sødsuppe af sentimentalitet, tom lommefilosofi og en tam Will Smith i hovedrollen.

Biografanmeldelse
24. dec. 2016 | 14:00

Syng

Syngende dyr i et stort talentshow skal redde koalabjørnen Buster Moons konkurstruede teater. Men til trods for læssevis af pophits og evergreens savner Syng gehør.

© Filmmagasinet Ekko