Anmeldelser

2701 - 2712 ud af 2933
Biografanmeldelse
23. dec. 2016 | 01:13

Why Him?

Far/svigersøn-komedie med Bryan Cranston og James Franco vil gerne forarge, men er lige så fræk som en pruttepude.

Biografanmeldelse
23. nov. 2016 | 23:36

Peddersen og Findus: Den bedste jul no­gen­sin­de

Sven Nordqvists populære børnebøger rammer atter biograflærredet i en uskøn blanding af computeranimation og menneskeskuespil.

Biografanmeldelse
04. nov. 2016 | 23:59

Den magiske juleæske

Velmenende julefortælling leverer intet nyt. Og dog: Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen lægger stemme til en julebuk!

Biografanmeldelse
03. nov. 2016 | 16:31

Kvinden i toget

Filmatisering af bestseller-thriller begår dødssynden at være kedelig, og man skal være født i går og tørret på varmeapparatet for ikke tidligt at gennemskue, hvem der er skurken.

CPH PIX 2016
03. nov. 2016 | 01:01

In Embryo

Ulrich Thomsen debuterer som instruktør med den modige, men prætentiøse In Embryo, der er svær at engagere sig i.

Serieanmeldelse
01. nov. 2016 | 11:23

Forbandet

Skandinavisk serie på Viaplay leverer spænding, men er præget af svage karakterer, stive replikker og gyserklichéer.

Biografanmeldelse
27. okt. 2016 | 00:44

Høj af kærlighed

Fransk komedie om en romance mellem en skønhed og en dværg er plat og hyklerisk.

Biografanmeldelse
26. okt. 2016 | 08:17

Fuglene over sundet

Usammenhængende billedforløb og overdrevent naturalistisk mørke gør dansk flygtningedrama fra besættelsen til en frustrerende oplevelse.

Biografanmeldelse
12. okt. 2016 | 21:40

Trolls

Dreamworks rammer en for en sjælden gangs skyld ikke skiven med Trolls, der buldrer af sted i et galoperende tempo, som ikke kan skjule den tyndbenede historie.

Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 23:34

When the Bough Breaks

Rugemorsdrama vil gerne være en iskold og erotisk thriller, men ender som en flad og fjollet omgang rod.

Biografanmeldelse
01. sep. 2016 | 09:45

Mike and Dave Need Wedding Dates

De kvindelige biroller løber med latterpokalen i påtaget komedie, som på trods af porno og stoffer er kedelig.

Biografanmeldelse
31. aug. 2016 | 19:18

Kærlighed og andre ka­ta­stro­fer

Katastroferne er til at få øje på i Sofie Stougaards romantiske komedie, der hverken er sjov eller særlig romantisk.

© Filmmagasinet Ekko