Anmeldelser

3517 - 3528 ud af 3739
Biografanmeldelse
06. juli 2016 | 22:58

Ice Age: Den vildeste rejse

Femte tur til den animerede isalder, der hverken er særligt morsom eller vild, placerer sig ubeslutsomt mellem børne- og voksenpublikummet.

Biografanmeldelse
29. juni 2016 | 21:51

Central In­tel­li­gence

Buddy-komedie byder på sjove gæsteoptrædener, men lider af dårligt skuespil og mangel på kemi mellem hovedrolleindehaverne.

Biografanmeldelse
23. juni 2016 | 01:04

Den lille grå traktor Fergie

Sympatisk sommerferiefilm skal nok vække glæde hos de mindste børn, men den voksne ledsager skal forberede sig på et banalt trummerum.

Biografanmeldelse
22. juni 2016 | 21:50

I Saw the Light

Biopic om Hank Williams opremser uopfindsomt fakta, årstal og personer. Og Tom Hiddleston fremstår for nydelig til at være alkoholiseret countrystjerne.

Biografanmeldelse
08. juni 2016 | 11:10

Det spritnye te­sta­men­te

I Jaco Van Dormaels sorte komedie er Gud et dumt svin, der bor i Bruxelles. Men trods en sjov idé følger tanke og handling ikke hinanden.

Biografanmeldelse
01. juni 2016 | 23:33

Robinson Crusoe

På trods af flotte effekter lider de belgiske 3D-pionerer nWave Studios skibbrud med Robinson Crusoe, der er uopfindsom, kedelig og uden en eneste original joke.

Biografanmeldelse
01. juni 2016 | 16:26

Mig før dig

Dragemor Daenerys fra Game of Thrones bobler over af glæde i romantisk komediedrama med umanerligt overspil og massive virkemidler.

Biografanmeldelse
26. maj 2016 | 09:22

Warcraft: The Beginning

Warcraft invaderer filmverdenen i en fantasykliché af en franchise-kickstarter, der i stedet for at fungere som appetitvækker får én til at længes efter the end.

Biografanmeldelse
23. maj 2016 | 09:33

En mand der hedder Ove

Storsælgende bog fra Sverige er nu overført til det store lærred, ligeledes på svensk – men det er en triviel, bittersød komedie, som aldrig bliver rigtigt vedkommende.

Biografanmeldelse
20. maj 2016 | 17:25

The Neon Demon

Nicolas Winding Refn er bedst, når han ikke forsøger at være en stor filminstruktør. Det gør han desværre i The Neon Demon.

Biografanmeldelse
12. maj 2016 | 01:35

Angry Birds Filmen

Filmatiseringen af verden mest downloadede mobilspil Angry Birds ligner en dårlig fidus.

Tv-anmeldelse
09. maj 2016 | 15:37

Marseille

Netflix’ første serie på fransk ønsker brændende at være House of Cards på europæisk, men Depardieus borgmester er for blid og serien for tandløs efter amerikansk standard.

© Filmmagasinet Ekko