Anmeldelser / Boganmeldelse

1 - 12 ud af 27
Boganmeldelse
16. okt. 2020 | 19:21

Casper

Bogen om Casper Christensen er en opvisning i portrætjournalistik skrevet med elegance og underspillet humor.

Boganmeldelse
14. okt. 2020 | 12:52

”Vi vil have vores fair andel!”

Der er no country for old men, konkluderer Ekkos anmelder efter at have vendt og drejet argumenterne i Hans Bondes velskrevne bog om kønskvotering.

Boganmeldelse
04. juni 2020 | 15:47

Catch and Kill

Harvey Weinsteins banemand – Ronan Farrow – træder frem som en mand med en mission i underholdende og flamboyant velskreven bog, der mangler orden i de journalistiske klæder.

Boganmeldelse
27. mar. 2020 | 12:50

Apropos of Nothing

Woody Allen skyder sig selv i foden med slæbende forsvarstale i en rodet erindringsbog, der bagatelliserer dramaet med Mia Farrow som en vittighed.

Boganmeldelse
10. juni 2019 | 15:32

Maske og menneske

Asta Nielsen hyldes som skabsfeminist og queer-ikon i en velskreven og rigt illustreret bog, der kommer hele vejen rundt om stumfilmdivaen.

Boganmeldelse
18. okt. 2018 | 07:31

Olsen Banden

Overdådig coffee table-bog beretter spændende om den populære filmseries tilblivelse fra helikopterperspektiv med nørdede neddyk i detaljer.

Boganmeldelse
06. juli 2018 | 11:44

Room to Dream

David Lynch’ selvbiografi er et definitivt værk, der modsætter sig analyse og giver læserne plads til at drømme.

Boganmeldelse
02. maj 2018 | 21:36

Historien om Saga Studio – Saga Film A/S

Anden del af historien om Saga Studio fortæller spændende om, hvordan familien videreførte den folkelige produktion efter John Olsens død, men manglede hans flair for film og forretning.

Boganmeldelse
23. feb. 2018 | 13:34

Fri porno

Lille bog er en forbilledlig introduktion til det danske frisind. Til gengæld er forfatterens viden om pornografi begrænset.

Boganmeldelse
07. nov. 2017 | 18:18

Højt at flyve

Den detroniserede filmtopadvokat Johan Schlüters erindringsbog giver selv den klareste forklaring på, hvorfor han er sigtet for millionbedrag, skriver advokat Asger Thylstrup i sin anmeldelse.

Boganmeldelse
04. okt. 2017 | 16:44

Filmens København

Bog om København på film tegner et fascinerende portræt af hovedstaden gennem tiderne – fra arbejderklasse over den kriminelle underverden til kreativ klasse.

Boganmeldelse
22. sep. 2017 | 17:49

Drømmen om Hollywood

126 danskeres skæbne i Hollywood fra stumfilmen og til i dag berettes i grundig og gemytligt veloplagt bog, der også kan bruges som et opslagsværk.

© Filmmagasinet Ekko