Anmeldelser

2305 - 2316 ud af 2797
Biografanmeldelse
23. mar. 2017 | 10:59

Power Rangers

Kitschet 90’er-serie får veldrejet og sympatisk reboot, der byder på den første homoseksuelle superhelt i en blockbuster-film.

Streaminganmeldelse
25. mar. 2017 | 21:26

Southside with You

Indiefilm om tidligere præsidentspars første date er ekstremt rost i USA, men har amerikanerne helt overset de mange ubehagelige og kritisable karaktertræk?

Biografanmeldelse
29. mar. 2017 | 11:04

Nocturama

Verdens undergang kommer ikke med et brag, men med et ungdommeligt skuldertræk i Bertrand Bonellos originale og vilde film om en terroraktion i Paris.

Biografanmeldelse
30. mar. 2017 | 09:01

Smølferne – Den hemmelige landsby

De yngste skal nok være godt underholdt, men det nyeste skud på smølfestammen er trods fuldbyrdet animation mest bare en blå sutteklud.

Serieanmeldelse
31. mar. 2017 | 13:09

Feud

Serie om de aldrende divaer Bette Davis og Joan Crawford er et af de bedste portrætter af Hollywood, hvis guldalder var på tilbagetog i 1960’erne.

Biografanmeldelse
04. apr. 2017 | 11:43

Chevalier

Gådefuld, græsk film om seks mænd på en båd dissekerer med sort humor det mandlige ego og menneskets konkurrenceiver.

Biografanmeldelse
04. apr. 2017 | 20:59

Lo and Behold

Werner Herzog vil rundt i så mange af internettets krinkelkroge, at han er lige ved at fare vild. Men så skærer den geniale stemme igennem.

Biografanmeldelse
05. apr. 2017 | 09:27

Sælgeren

Den dobbelte, iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi kan give psykologiske magtspil en Shakespeare’sk tyngde, uden at han på noget tidspunkt bliver teatralsk.

Biografanmeldelse
08. apr. 2017 | 17:35

The Allins

På scenen opførte GG Allin sig som en voldelig lort, der smurte sig ind i lort og kastede med lort. Men dansk dokumentar viser, at han også bare var sin mors søn.

Biografanmeldelse
10. apr. 2017 | 15:11

Aquarius

Sonia Braga leverer en pragtpræstation i rollen som den aldrende musikkritiker, der nægter at føje ungdommens trang til fornyelse.

Serieanmeldelse
12. apr. 2017 | 18:21

Veep – sæson 6

Showrunner David Mandel går ligesom Veeps fantastiske ensemble nye veje i en sjette sæson, der mangler lidt tempo for at komme op på foregående sæsoners Emmy-niveau.

Biografanmeldelse
13. apr. 2017 | 14:33

David Lynch – The Art Life

Kongenial dokumentar om David Lynch kommer tæt på værkernes magi uden at befamle eller afmystificere. Sådan skal et kunstnerportræt skæres!

© Filmmagasinet Ekko