Anmeldelser

2401 - 2412 ud af 2672
cph pix 2017
26. sep. 2017 | 11:14

A Clockwork Orange: Stanley Kubrick in Concert

Musikken til Stanley Kubricks mesterværker spillet på analoge, elektroniske instrumenter blev en forrygende koncertoplevelse af de sjældne.

cph pix 2017
26. sep. 2017 | 20:19

Mu­skel­svind­ler

Elliott Crosset Hove vinder Danmarksmesterskabet i drenget skrøbelighed i en lille, men charmerende roadmovie om fodbold-EM, muskelsvind og Filet-O-Fish.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Månedens film i Cinemateket fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 20:55

My Entire High School Sinking Into the Sea

Amerikansk debutinstruktør kaster sig ud på dybt vand med eksperimenterende animationsfilm, der mangler den helt fundamentale forbindelse mellem billeder og stemmeskuespil.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 18:23

England Is Mine

Biopic om den vidunderlige melankoliker Morrissey fokuserer på årene lige før, han bliver interessant – og misser det essentielle: The Smiths’ musik.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 17:34

Re­doubt­able

The Artist-instruktør Michel Hazanavicius går forrygende skamløst til Nybølgens afgud, Godard, i legesyg komedie om simpel kærlighed og tabte briller.

cph pix 2017
02. okt. 2017 | 14:10

The Mermaid

Kinesisk fantasy-komedie har masser af syrede påfund, men ingen af dem får gang i lattermusklerne.

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 00:58

Jupiter’s Moon

En flygtning begynder at flyve i Kornél Mundruczós virtuose fabel om troen og tilstanden Europa, men vægten af for store ambitioner holder filmen på jorden.

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 13:02

Alt for min søn

Fransk skilsmisse-drama udvikler sig nærmest til en nervepirrende home invasion-gyser set gennem sårbare barneøjne.

Biografanmeldelse
03. okt. 2017 | 19:46

Hobby­horse Re­volu­tion

Hjertevarm dokumentar om at finde modet til at gøre, hvad man har lyst til, selv når hele verden griner af én.

Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 09:17

Gensynet

Catherine Deneuve og Catherine Frot har en løssluppen kemi i et meget fransk drama om to kvinder, som er bundet sammen af en afdød mand.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

© Filmmagasinet Ekko