Anmeldelser

2401 - 2412 ud af 2437
Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 23:49

Western Arabs

Instruktøren Omar Shargawi udforsker i sit magnum opus vredens natur med en intens skildring af sin far og følelsen af ikke at høre til noget sted.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Cph:Dox 2019
28. mar. 2019 | 13:32

The Dis­ap­pear­ance of My Mother

Italiensk debutinstruktør prøver desperat at fange sin berømte mor i et intimt portræt, men moren Benedetta Barzini stritter imod på måder, som #TeamGhita vil elske.

Cph:Dox 2019
29. mar. 2019 | 21:53

Ridge

Der er en dragende gådefuldhed over John Skoogs sublime billedværk, der suger os ind i det skånske sommerlandskab med polske arbejdere og funklende maskiner.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
30. mar. 2019 | 14:35

Now Apo­ca­lypse

Med homosex og rumvæsen-teorier svælger kulsort komedieserie af 90’er-kultinstruktør underholdende i liderlighed og sarkasme.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 09:43

Shazam!

DC’s superheltekomedie om drengen, der med ét ord forvandles til en fuldvoksen superhelt, er for ujævn i tonen til at fungere.

Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 12:15

Pet Sematary

Genoplivningen af Stephen Kings familiegyser giver øjeblikke med gåsehud og heftig hjertebanken, men frygten bliver ikke fast sengemakker.

Biografanmeldelse
08. apr. 2019 | 15:29

Gloria Bell

Sebastián Lelio er en af nutidens store melodramatikere, der med Julianne Moore i hovedrollen i sin nyeste film om kvindelig selvstændiggørelse forhåbentlig vil blive opdaget af et større publikum.

Biografanmeldelse
11. apr. 2019 | 01:16

Den even­tyr­li­ge park

Børnefilm balancerer mellem sprudlende fantasi og den barske virkelighed, men gør én mere rundtosset end bevæget.

© Filmmagasinet Ekko