Anmeldelser

3553 - 3564 ud af 3612
Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

Serieanmeldelse
17. jan. 2022 | 15:47

Voir

David Finchers dokumentarserie gemmer på guldkorn fra filmverdenen, men de risikerer at forsvinde i rodebunken.

Tv-anmeldelse
14. jan. 2022 | 14:23

Pia

Pia Kjærsgaard fremstilles ofte som et monster, men i Katrine W. Kjærs formidable portræt bliver hun et menneske.

Boganmeldelse
19. jan. 2022 | 08:03

Farlige film 1

Det er det smittende signalement af geniale Bob Dylan, som løfter Lars Movins solide bog om to avantgardekunstneres forhold til film.

Biografanmeldelse
18. jan. 2022 | 16:44

The King’s Man

Tredje film i Kingsman-serien byder på en plat gendigtning af Første Verdenskrig, men den sylespidse action går lige i hjertet.

Serieanmeldelse
20. jan. 2022 | 16:10

The Gilded Age

Med visuelt flot kostumedrama om 1880’ernes New York prøver manden bag Downton Abbey forgæves at forny genren med moderne samfundskritik.

Tv-anmeldelse
20. jan. 2022 | 15:25

Ghislaine, Prince Andrew and the Pa­edop­hi­le

Næppe mange på denne planet ser ikke gerne prins Andrew dømt for seksuelle overgreb, men slap journalistik fyldt med udokumenterede påstande gavner ingen.

kortfilmanmeldelse
22. jan. 2022 | 14:38

The Animation Workshop 2022

Menneskets underbevidsthed udforskes i fremragende afgangsfilm, der brillerer med eskapistiske fantasiverdener og skarpe livsbetragtninger.

Biografanmeldelse
21. jan. 2022 | 11:00

The Lost Leonardo

Andreas Koefoed afklæder kunstverdenens charlataner i vildt forførende og thriller-nervepirrende dokumentar om et forsvundet Leonardo da Vinci-maleri.

Cph:Dox 2022
24. jan. 2022 | 14:11

A House Made of Splinters

Dansk dokumentar giver et råt og medfølende indblik i børnehjemsbørns hårde skæbne i Østukraine, men bevarer håbet.

Cph:Dox 2022
25. jan. 2022 | 15:35

The Territory

Amazonas-indianere forsvarer deres territorium i danskproduceret dokumentar, der med stor effekt overlader kameraet til de indfødte.

Biografanmeldelse
26. jan. 2022 | 11:09

Monster­fa­mi­li­en – den uperfekte mission

Tysk animationsfilm er båret af rappe replikker og en god morale, men står i skyggen af Pixars superhelteklassiker De utrolige.

© Filmmagasinet Ekko