Anmeldelser

3673 - 3684 ud af 4134
Biografanmeldelse
05. mar. 2019 | 20:21

Girl

Alle bør unde sig selv at opleve hjertegribende mesterværk, hvor Victor Polster som transkønnet teenager leverer skuespil i verdensklasse.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 13:09

Selv­hen­ter

Komedie om et brødrepar og deres døde far er en afsindigt sjov og rørende film, der løfter niveauet for dansk komik.

Biografanmeldelse
08. mar. 2019 | 09:43

Van Gogh – Ved evig­he­dens port

Julian Schnabel bruger filmkunsten til at skildre Vincent van Goghs kunstnergeni og sårbare, psykiske tilstand.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 17:13

On the Basis of Sex

Højeretsdommer og kvinderettighedsforkæmper Ruth Bader Ginsburg burde have fået en film for mange år siden, men upersonlig biopic fanger ikke hendes stålsatte ambition.

Biografanmeldelse
06. mar. 2019 | 09:52

Captain Marvel

Marvels første kvindelige og hidtil stærkeste superhelt er bedst, når hun hænger ud med Nick Fury på Jorden frem for at have laserkampe mod rumvæsener.

Biografanmeldelse
07. mar. 2019 | 12:25

Løfte ved daggry

Charlotte Gainsbourg stjæler rampelyset fra hovedrollen i melodramatisk fransk film, der er lige dele altmodisch og underholdende.

Biografanmeldelse
11. mar. 2019 | 21:35

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino har samlet sammen til sit magnum opus, der med visuel overskud udforsker hedonisme gennem fænomenet Silvio Berlusconi.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 08:01

Maria Stuart – Dronning af Skotland

Kendt dronningekonflikt får en moderne, kønspolitisk overhaling i visuelt slående, men dramatisk stillestående periodefilm.

Biografanmeldelse
14. mar. 2019 | 10:54

Britt-​Mar­ie var her

Svensk komedie med Pernilla August i hovedrollen er hjertevarm, men alt for forudsigelig.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

© Filmmagasinet Ekko