Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2933
Biografanmeldelse
21. sep. 2016 | 08:48

Swinger

Mikkel Munch-Fals gør sig klogere end sine personer i swingerkomedie, der snarere er en analyse af mennesker i midtvejskrise og højst fremkalder bedrevidende fnis.

Biografanmeldelse
15. sep. 2016 | 13:27

Free State of Jones

En væsentlig historie om de sortes vilkår efter slaveriets ophævelse tabes på gulvet i Gyldendals Bogklub-artig film.

Biografanmeldelse
14. sep. 2016 | 19:25

Bridget Jones’ baby

Genkendeligheden er en styrke, og tolv år efter den seneste Bridget Jones-film er Renée Zellweger stadig lige så kikset og charmerende i sine røde pyjamasbukser.

Biografanmeldelse
10. sep. 2016 | 08:47

Julieta

Trods øjeblikke af genialitet formår mesterinstruktøren Pedro Almodóvar for en gangs skyld ikke at ramme melodien.

Biografanmeldelse
08. sep. 2016 | 07:48

Lyset i havet

Kan en skuespiller blive for professionel? Michael Fassbender og Alicia Vikander er et studie i skuespilkunst, men den rene professionalisme gør ikke dybere indtryk i pænt og kedeligt ægteskabsdrama.

Serieanmeldelse
01. sep. 2016 | 15:04

Swedish Dicks

Viaplays første egenproducerede serie skaber høj komik i mødet mellem svensk og amerikansk kultur, men har svært ved at forløse det mere alvorlige potentiale.

Biografanmeldelse
01. sep. 2016 | 03:08

Ben-Hur

Den nye udgave af klassikeren Ben-Hur tilføjer intet nyt ud over potente actionscener og endnu mere fokus på den bibelske del af fortællingen.

Serieanmeldelse
26. aug. 2016 | 12:59

Roadies

Cameron Crowe kan ikke genskabe musikmagien fra Almost Famous i de første tre afsnit af tv-serie, der ellers meget befriende fokuserer på folkene bag scenen.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 21:07

War Dogs

Jonah Hill er forrygende som bamset psykopat, men komedien om våbenhandel bliver aldrig satirisk spiddende.

Biografanmeldelse
24. aug. 2016 | 10:49

Sparrows

Stortalentet Rúnar Rúnarsson går i sine egne fodspor i blændende fotograferet drama om en drengs modning – og taber et skridt i den ellers lovende karriere.

Biografanmeldelse
20. aug. 2016 | 00:35

Holy Hell

Historien om, hvordan en ung instruktør endte op i en sygelig skønhedskult, er både fascinerende og frustrerende.

Biografanmeldelse
16. aug. 2016 | 17:34

Søstre

Japansk familiedrama om at leve i nuet og hvile i familiens skød er velspillet og rørende, men er på nippet til at blive sentimental.

© Filmmagasinet Ekko