Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 3057
Streaminganmeldelse
05. feb. 2018 | 10:37

The Clover­fi­eld Paradox

Astronauter løser Jordens problemer, men pludselig er planeten pist borte. Tredje film af Cloverfield-serien er en forvirrende blanding af gys og morskab.

Biografanmeldelse
04. feb. 2018 | 16:37

Maze Runner: Dødskuren

Skudvekslinger og eksplosioner er i højsædet, men når støvet har lagt sig, sidder man tilbage med en flad fornemmelse.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 09:20

All the Money in the World

Ridley Scotts mildt underholdende kidnapningsdrama minder os om, at instruktørens film er meget tæt på dårlig smag, når han bevæger sig væk fra science fiction.

Biografanmeldelse
10. jan. 2018 | 21:12

Det store nøddekup 2

De små gnavere må kæmpe for deres hjem i underholdende, men ordinær og overtydelig animationsfilm.

Serieanmeldelse
24. dec. 2017 | 17:07

Modus – sæson 2

Underholdningsværdien stiger i anden sæson af svensk krimiserie, der til gengæld må slække på troværdigheden og karaktertegningen.

Biografanmeldelse
20. dec. 2017 | 09:25

Jeg er William

Ny dansk børnefilm er en forvirrende blanding af nostalgi, upædagogik og fordomme.

Biografanmeldelse
14. dec. 2017 | 09:25

Ferdinand

Folkene bag Ice Age beretter en kærkommen historie om maskulin sårbarhed, men den er for rodet til rigtigt at fænge.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:43

Tilbage til Montauk

Visuelle ambitioner og Stellan Skarsgård i god form kan ikke redde Volker Schlöndorffs trekantsdrama, der lukker om sig selv.

Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:11

Su­bur­bi­con

Clooneys forsøg på at gå Coen-brødrene i bedene er fyldt med talent, men han mangler deres ekvilibristiske sans for ramme den skæve tone.

Serieanmeldelse
02. dec. 2017 | 12:01

Norskov – sæson 2

Livet går videre her i anden sæson af TV 2’s provinsserie, men mest på langsomme kattepoter omkring en grød, som kunne være mere varm.

Serieanmeldelse
02. dec. 2017 | 06:20

She’s Gotta Have It

Spike Lee har udvidet sit gamle, filmiske forsvar for en promiskuøs kvinde til en Netflix-serie. Emnerne er lige så relevante som i 1986, men de turneres ikke lige så friskt.

Biografanmeldelse
22. nov. 2017 | 17:51

Mu­mi­trol­de­nes vinter – Bliver det jul i år?

Den nye mumifilm er en smuk og eftertænksom oplevelse, men lider under, at det nærmest er en børnefilm for voksne.

© Filmmagasinet Ekko