Anmeldelser

2293 - 2304 ud af 2437
Biografanmeldelse
04. mar. 2015 | 16:02

Focus

Will Smith skal forestille at være en distingveret storsvindler med fingrene langt nede i lommer og dametrusser. Men han er snarere en simpel fusentast i fad kupfilm.

Biografanmeldelse
25. feb. 2015 | 10:53

The Woman in Black 2: Angel of Death

Hvor mange gange har krakelerede porcelænsdukker optrådt i gyserfilm? Anden omgang natteroderi med den sortklædte gengangerske føles som noget, der er oplevet før og bedre.

Biografanmeldelse
18. feb. 2015 | 17:41

Step­pe­ul­ven

Ole Christian Madsen har lavet en fejende flot, farve-knaldet film, men den fanger langt fra ånden fra den unge steppeulv Eik Skaløe – han havde fortjent bedre.

Biografanmeldelse
11. feb. 2015 | 17:32

Fifty Shades of Grey

Filmatiseringen af den våde husmor-drøm dyrker en pervers parforholds-dynamik, mens s/m-scenerne efterlader én skuffende tør i trussen.

Biografanmeldelse
04. feb. 2015 | 19:58

Min søsters børn og guld­gra­ver­ne

Min søsters børn mister uskylden. Ny film er rovdrift på den danske filmskat og på grænsen til at være uegnet for børn.

Biografanmeldelse
29. jan. 2015 | 11:37

Project Almanac

High school-komedie og science fiction mødes i uskøn forening i Project Almanac, der behandler tidsrejsens og logikkens love lidt for afslappet.

Biografanmeldelse
06. jan. 2015 | 15:34

I Am Here

Anders Morgenthaler anstrenger sig for at være original og kompromisløs, men I Am Here med Kim Basinger er noget rådvildt rod, der tager sig selv alt for alvorligt.

Biografanmeldelse
10. dec. 2014 | 17:06

Words and Pictures

Clive Owen og Juliette Binoche er bedre som fjender end kærester, og manuskriptet er ujævnt i haltende romcom.

Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 19:45

Bryl­lup­ska­os

Romantisk fransk komedie om bryllupper på tværs af kulturer prædiker tolerance, men den underliggende tone er dybt racistisk.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 16:54

The Captive

Der er kidnapning, pædofili, skyld, sorg og mystiske spor. Men i Atom Egoyans hænder bliver The Captive til en kedelig thriller med et skolepige-pænt budskab.

Cph:Dox
09. nov. 2014 | 19:20

Double Happiness

Østrigsk dokumentarist forvandler en spændende idé til et besynderligt og indforstået makværk med alt for megen søgt symbolik.

Cph:Dox
09. nov. 2014 | 00:38

Stranded in Canton

Hvad stiller man som afrikaner i Kina op med containervis af ubrugelige t-shirts? Minimalistisk hybrid-dokumentar, produceret under Cph:Lab, sætter fokus på globaliseringen, men eksperimentet fejler.

© Filmmagasinet Ekko