Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 3131
Cph:Dox 2021
22. apr. 2021 | 18:59

Soldaten

Fremragende beretning om dansk krigsveterans selvmedicinering er et fængslende forsvar for stoffer og tankevækkende ekko af 60’ernes modkultur.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Cph:Dox 2021
29. apr. 2021 | 16:30

Solutions

I lovligt kalejdoskopisk dokumentar følger Pernille Rose Grønkjær forskere, der på ti dage forsøger at løse klodens største problemer.

Biografanmeldelse
17. sep. 2014 | 15:02

Something Must Break

Den svenske film om den androgyne Sebastian, der forelsker sig i den heteroseksuelle Andreas, er mere end bare en ”trans-film”. Det er et sexet identitetsmysterium.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 09:54

Sommer

Sprudlende og oprørsk fortælleglæde gennemsyrer Kirill Serebrennikovs forfriskende hyldest til 80’erne russiske punkmiljø.

Serieanmeldelse
26. mar. 2020 | 02:00

Som­mer­da­hl

Der er intet nyt fra forhørslokalet i TV 2 Charlies første egenproducerede krimiserie, hvor et skrabet budget giver flere parallelparkeringer end biljagter.

Biografanmeldelse
04. juni 2018 | 23:16

Sommeren 1993

Det er svært at holde tårerne tilbage, når spansk drama med blikket i børnehøjde fortæller om livet efter at have mistet mor.

Biografanmeldelse
09. sep. 2015 | 13:43

Sommeren med Sangaile

En litauisk film om to kvinder fortæller gribende om den ungdomsforelskelse, der kan ændre hele ens verden. Her er symbolik i bændelorme og konkylier.

Biografanmeldelse
25. aug. 2015 | 15:26

Sommeren ’92

Meget kunne være gået galt, men filmen om EM-triumfen i 1992 er både veloplagt underholdende og et agtværdigt bud på den første danske spillefilm om elitesport. 

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 17:34

Som­mer­fug­le­ne

Der er eksploderende høns og bittersøde søskendefølelser i tyrkisk komediedrama, der sejrer med absurd humor og hjertevarm forsoning.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 12:14

Som­mer­søn­dag

I den smukke og velspillede franske film Sommersøndag tynges alle karaktererne af smerte. Desværre taler filmen hverken til hjertet eller hjernen.

Cph:Dox 2020
20. mar. 2020 | 10:05

Songs of Re­pres­sion

Sjældent har en dokumentar åbenbaret så megen brutalitet på så nøgtern en måde med skildringen af en religiøs kult i Chile.

© Filmmagasinet Ekko