Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2750
Tv-anmeldelse
14. mar. 2015 | 19:28

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

Advarsel: Dokumentarserie om en mulig seriemorder fucker med dit hoved. Den gør dig rundtosset, forvirret og sommetider endda en smule vanvittig.

Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 16:30

The John Dalli Mystery

Mads Brügger og Mikael Bertelsen fortsætter veloplagt deres galgenhumoristiske detektiv-udgaver af Gøg og Gokke i EU’s magtlabyrint.

Biografanmeldelse
02. maj 2018 | 23:12

The Journey

Forhandlingsfilm om den endelige fredsaftale i Nordirland er et belærende drama, som er skræddersyet til det døsige klasseværelse.

Serieanmeldelse
17. maj 2017 | 00:36

The Keepers

Netflix’ nye true crime-serie går forbilledligt grundigt til værks i sagen om et uopklaret nonnemord og seksuelle overgreb i den katolske kirke.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Biografanmeldelse
17. juni 2020 | 19:10

The Kindness of Strangers

Lone Scherfig mestrer som få andre at blande humor og drama, men i historien om en skæbner på bunden af det amerikanske samfund bliver de gode intentioner for meget.

Cph:Dox 2020
26. mar. 2020 | 13:09

The Kingmaker

Selvbedraget har tilsyneladende kun en fysisk udløbsdato, når det gælder Filippinernes tidligere førstedame Imelda Marcos.

Tv-anmeldelse
08. aug. 2014 | 14:43

The Knick – sæson 1

Steven Soderberghs bud på en lægeserie er intens og dramatisk underholdning med Clive Owen i sit livs hovedrolle.

Tv-anmeldelse
13. okt. 2015 | 15:10

The Knick – sæson 2

Lægekunsten i det tidlige 1900-tal er stadigvæk fascinerende beskidt, men anden sæson af The Knick mangler et tematisk fokuspunkt for de smukke billeder.

Serieanmeldelse
14. dec. 2019 | 15:24

The L Word: Gen­er­a­tion Q

Den banebrydende lesbiske serie The L Word gjorde nærmest mænd overflødige, men ti år senere føles opfølgeren overraskende konfliktsky og forudsigelig.

Biografanmeldelse
14. apr. 2016 | 00:54

The Lady in the Van

Downton Abbey-darlingen Maggie Smith leverer en vidunderlig præstation som forhutlet hjemløs, men damen i varevognen burde være forblevet på de skrå brædder.

Tv-anmeldelse
15. nov. 2015 | 01:51

The Last Panthers

Engelsk-fransk spændingsserie starter lidt for glat, men andet afsnit har en social kant, der giver håb om en stærk Europa-histore.

© Filmmagasinet Ekko