Anmeldelser

2329 - 2340 ud af 2802
Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 23:17

A Hard Day’s Night

Den første Beatles-film står distancen, fordi den er en ret realistisk skildring af hverdagen for John, Paul, George og Ringo, mens begejstringen voksede til psykotiske højder.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 20:34

En, to, tresomt

Far til fire-instruktøren Claus Bjerre og tre unge skuespillerspirer følger nøje manualen for en improviseret dansk artfilm. Resultatet er forbløffende uerotisk og utroværdigt.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 16:21

Hund­re­de­fod­s­rej­sen

En sød kærlighedsaffære mellem en indisk kok og en fransk landsbypige står i skyggen af floskler om mad, integration og spiritualitet.

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 13:43

Night Moves

Night Moves er en top-neglebidende-film, der tilmed stiller vigtige spørgsmål: Hvad gør politisk aktivisme ved mennesker, og hvad gør menneskelighed ved politisk terrorisme?

Biografanmeldelse
10. sep. 2014 | 10:48

Æske­trol­de­ne

Sjov, rørende og begavet historie kombineret med stop-motion-håndværk i absolut topklasse. Æsketroldene er årets bedste animationsfilm!

Biografanmeldelse
09. sep. 2014 | 14:24

Living Is Easy with Eyes Closed

Med en blanding af pikaresk roadmovie og politisk tilbageblik er ugens spanske premierefilm både rørende og eftertænksom badet i ualmindeligt smukke solrige billeder.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 23:07

Det er aldrig for sent

Bægeret flyder over med forcerede optrin og moraliserende lektioner i Rob Reiners komedie om kærlighed i den tredje alder.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 20:57

Teenage Mutant Ninja Turtles

Padderne bliver nærmest bifigurer i den halvhjertede Teenage Mutant Ninja Turtles, der savner tegneserieforlæggets fjollede sprælskhed.

Biografanmeldelse
03. sep. 2014 | 14:13

Boyhood

Richard Linklater har med Boyhood skabt en filmisk milepæl, der er storslået i omfang, men intim i detaljen.

Biografanmeldelse
02. sep. 2014 | 17:15

Så meget godt i vente

Filminstruktør Phie Ambo sætter sig mellem to stole i en visuelt betagende landbrugsdokumentar med en lidt for løs fortælling.

Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 18:11

Fly­ve­ma­ski­ner 2: Red­nings­ak­tio­nen

Fortsættelsen til Flyvemaskiner er en fin, lille film, der vil begejstre børn, men for voksne flyver den lovligt lige ud ad luftvejen.

Biografanmeldelse
27. aug. 2014 | 17:18

Sin City: A Dame to Kill For

Opfølgeren til den stilskabende Sin City er en tung, ucharmerende, kynisk og halvklam affære, der minder om en ufrivillig parodi.

© Filmmagasinet Ekko