Anmeldelser

2713 - 2724 ud af 2802
Biografanmeldelse
10. mar. 2020 | 15:24

Weath­er­ing with You

Fantasifuld, japansk animationsfilm af instruktøren bag Your Name er fyldt med kærlighed og magiske øjeblikke.

Biografanmeldelse
15. aug. 2016 | 21:54

Weiner

Portrættet af den amerikanske borgmesterkandidat Anthony Weiner, der sendte nøgenbilleder af sig selv, er en morbidt fascinerende katastrofefilm.

Cph:Dox 2018
15. mar. 2018 | 14:08

Welcome to Sodom

Mareridtsagtige forhold giver grobund for rørende historier om menneskeligt håb og gåpåmod i dokumentar om livet på en ghanesisk skraldeplads for elektronikaffald.

festivalanmeldelse
27. jan. 2020 | 13:19

Wendy

Otte år efter Hushpuppy vender Benh Zeitlin tilbage med et berusende eventyr, der gengiver barndommens nysgerrige utilregnelighed, så man føler sig som et barn igen.

cph pix 2017
28. sep. 2017 | 08:01

Western

Månedens film i Cinemateket fra Maren Ades tyske filmselskab er et langsomt, men betagende drama om kulturkløfter mellem machomænd.

Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 23:49

Western Arabs

Instruktøren Omar Shargawi udforsker i sit magnum opus vredens natur med en intens skildring af sin far og følelsen af ikke at høre til noget sted.

Biografanmeldelse
28. nov. 2019 | 00:48

Western Stars

Mesteren af americana, Bruce Springsteen, debuterer som instruktør i en underholdende og medrivende koncertfilm.

Serieanmeldelse
14. sep. 2016 | 15:41

Westworld

HBO’s store satsning rammer plet med rørende cowboy-robotter i et skræmmende univers, der kortlægger grænsen mellem menneske og maskine.

Serieanmeldelse
16. apr. 2018 | 16:56

Westworld – sæson 2

Sprød action, blodtørstige kvinder og ninjarobotter er bare en brøkdel af de eventyrlige elementer, som vi møder i anden sæson af verdens måske bedste sci-fi-serie.

Serieanmeldelse
11. maj 2020 | 14:23

Westworld – sæson 3

HBO’s filosofiske sci-fi-thriller er ikke altid nem at forstå, men den sublime filmstil og friske genreleg bærer fortællingen.

Serieanmeldelse
08. mar. 2020 | 14:48

Westworld – sæson 3, afsnit 1-4

Den ambitiøse science fiction-serie går fra det filosofiske til det politiske i ny sæson, hvor hævngerrige robotter slår sig løs i den dystopiske verden.

Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

© Filmmagasinet Ekko