Anmeldelser

49 - 60 ud af 2058
Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 12:52

A Simple Life

Med sans for antydningens kunst fortæller kinesisk film om forholdet mellem en husholderske og hendes arbejdsgiver.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 13:47

A Thousand Times Good Night

Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau er i topform i en visuelt overlegen fortælling om en krigsfotograf, der forsømmer sin familie i jagten på det perfekte billede.

Tv-anmeldelse
03. dec. 2015 | 20:19

A Very Murray Christmas

Sofia Coppolas hyldest til jule-varieté-shows er hygge-nostalgi, der glider bedst ned med en omgang stærk gløgg.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 13:45

A Woman Captured

Slaveriet lever videre i en ungarsk tidslomme, som dokumentar lader os opleve på nærmeste og mest foruroligende hold.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

Biografanmeldelse
12. juli 2017 | 21:48

Abernes planet: Opgøret

Den sidste del af abe-trilogien brillerer med en rørende fortælling og visuel overlegenhed, der kan hamle op med selv Ringenes herre.

Biografanmeldelse
16. juli 2014 | 18:41

Abernes planet: Re­vo­lu­tio­nen

Den nyeste film om Abernes planet er et smukt udført action-brag med overbevisende visuelle effekter og en enkel, men rammende kritik af krig.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 17:21

About Last Night

Genindspilning af en rom-com fra 80’erne – nu med sorte! Hovedrollerne er sympatiske, men resultatet ligner et fortidslevn tilsat ulidelige sidekicks og sorte stereotyper.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 22:30

About Time

Manden bag Fire bryllupper og en begravelse og Notting Hill har begået en romantisk komedie med tidsrejser og en irriterende narcissistisk morale.

Cph:Dox
09. nov. 2014 | 14:52

Actress

Prægtig dokumentarfilm om The Wire-skuespiller, der efter en pause forsøger at komme tilbage i rampelyset, rejser spørgsmålet: Hvad er mest manipulerende – kunsten eller virkeligheden?

Biografanmeldelse
04. dec. 2013 | 18:00

Adèles liv – kapitel 1 & 2

Man føler sig både kærtegnet og ramt af en syngende lussing oven på den mesterlige franske Guldpalmevinder om et lesbisk kærlighedsforhold.

© Filmmagasinet Ekko